Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.045
Produženje 83 svakako podržavam, ali bih pre toga urgirao na Grad da napokon eliminiše ono usko grlo od Žičke, tako da od Gospodara Vučića do Crvenog krsta celom dužinom vode 2+2 saobraćajnice. Okretnicu, odnosno parče kolovoza i ostrvo na Crvenom krstu, bih ostavio da postoji ovako kako jeste, sa sve mrežom, da uvek može da posluži kao rezervna ili pomoćna. Kako za trolejbuse tako i za autobuse. Niko je ne bi ni primećivao a mogla bi da pomogne kad zatreba.
Inače, i Gospodara Vučića je prezrela za proširenje. Vidim da sporadično ima poneka lepa stara autentična kuća pa neću reći da bi trebalo to sravniti i celu je učiniti 2+2,ali svakako ću reći da bi im bilo bolje da su ova parking mesta uz trotoar posklanjali u garaže u zgradama, i da su same zgradurine na severnoj strani ulice uvukli više. Pa zatim tuda dodali pokoju traku (za skretanja). Umesto što su i nju počeli ovako da pretvaraju u investitorsku kanjončinu sa sajmom automobila između zgrada. Na otvorenom. Na ulici. Ko poslednji slepci.
Ali u svakom slučaju podržavam trud i entuzijazam.
Inače, i Gospodara Vučića je prezrela za proširenje. Vidim da sporadično ima poneka lepa stara autentična kuća pa neću reći da bi trebalo to sravniti i celu je učiniti 2+2,ali svakako ću reći da bi im bilo bolje da su ova parking mesta uz trotoar posklanjali u garaže u zgradama, i da su same zgradurine na severnoj strani ulice uvukli više. Pa zatim tuda dodali pokoju traku (za skretanja). Umesto što su i nju počeli ovako da pretvaraju u investitorsku kanjončinu sa sajmom automobila između zgrada. Na otvorenom. Na ulici. Ko poslednji slepci.
Zemun baš nEsam školovao i slabo ga poznajem, pogotovu onaj deo iza Zmaja i s druge strane iza KBC Zemun. Tako da bih morao dobro da pogledam i razmislim. A i inače nisam sklon planiranju linija jer znam koliko je to kompleksno, zato to i rade timovi ljudi. To jest lakše mi je da uočim moguću sugestiju i poboljšanje, teško mi je da sam izmislim. Probaću da pohvatam gde je šta tamo i gde šta prolazi, pa da dam neki predlog. I ove ostale predloge ću sutra isto da pogledam. Taman da i ostali reknu šta misle.Imaš li bolje rešenje za bolje povezivanje Zemuna i centralnog dela Beograda?
Ali u svakom slučaju podržavam trud i entuzijazam.