Prolazio sam malopre kroz Djordja Ognjanovića, nema nikakvih radova u smeru ka Ratka Mitrovića, čak i u delu ulice koji ide ka Blagoja Parovića.... na mestu gde je bilo uvedeno vanredno stajalište za linije 37,50 i 52 postoji samo deo asfalta na kolovozu, faktički jedna veća rupa, koja je presvučena svežim asfaltom...e sad, da li ćemo nešto novo videti narednih dana, to ostaje da sačekamo... isto tako, otišao sam i do Belih Voda,koliko sam uspeo da vidim, postoje realni uslovi da se linija 51 produži do ukrštanja sa linijama 55,58,88 i 512,ali ne vidim u kom smeru bi bi nastavila put i gde bi se okretala....jedino novo što sam video je da se taj deo puta posle okretnice 51,zove Makiška Terasa, stoji jedna velika tabla na ulasku u taj deo naselja.... jedino mesto na kome bi eventualno mogao da se okreće 51 je ugao Milorada Jovanovića i Vodovodske, tu postoji jedan parking koji faktički i izgleda kao jedna mala okretnica... da ne bi dalje pretpostavljali, sačekaćemo zvanično kad do toga doći, samo lupam glavom bezveze..
Sent from my SLA-L02 using Tapatalk