Poznato je to meni. Samo traže izgovore da ne urade. Eto , recimo meni , kada sam ih lično pitao da se uspostavi stajalište Birčaninova , u smeru ka Banjici / Sajmu , ukinuto na zahtev ambasade SAD , koja je izmeštena na Dedinje , su rekli da ne može da se uspostavi stanica , jer se tako blokira saobraćaj. Kada sam im na to rekao da postoji sasvim dovoljno prostora da se napravi uvučeno stajalište , kao što su to uradili kod GO Savski venac , dobio sam odgovor kako opet ne može , jer se tako linije usporavaju , prvo što stanu na semaforu pre raskrsnice sa Nemanjinom , a posle na stajalištu. Na to sam spomenuo stajalište London , da bih dobio odgovor kako bi im problem pravila ambasada Poljske , jer im i sada problem pravi ambasada Hrvatske sa svojim traženjem da se stajalište u njihovoj blizini ukine.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=653427#p653427:2rjlf72e je napisao(la):prostorni planer » Pon Avg 26, 2019 10:31 pm[/url]":2rjlf72e]Ma ima Sole u svakom kraju stanica koje se zovu po ulici u kojoj se nalaze, npr Ratka Mitrovica stanica u sred Ratka Mitrovica, Ulaz u Pariske komune u sred te ulice ali oni izmisljaju kada hoce. Pritom sam im lepo rekao da je to isto kao da se u Brace Jerkovica stajaliste zove Medakovic, ili u Bloku 30, Blok 29, ali nisu usvojili i rekli su da ce videti sledece godine.Cak sam hteo da odstampam zutim slovima na plavoj podlozi Stajaliste Trgovacka i da prelepim, ali sta cu sa validatorima.
Onda , druga situacija. Tražim da se uspostavi stajalište "Ortopedski zavod" za linije 34 i 36 , po skretanju za Prokop , kako bi ljudima bilo olakšano presedanje sa troli i dolazak do stanice , a i sprečilo pretrčavanje ulice van pešačkog , dobio sam odgovor da moram da se obratim opštini , i da jedino u slučaju kada stigne zahtev sa njihove strane , mogu da reaguju i uvedu isto. Kada sam pisao opštini , rekli su mi da oni uopšte nisu nadležni i da se obratim DJP.
Drugi put sam dobio odgovor da je stajalište nepotrebno , zato što ona kod ulaza u železničku stanicu sasvim zadovoljavaju potrebe putnika , pokrivajući i oblast koju sam naveo.