boca-ica":28m8ff4n je napisao(la):Zasto 73
kao jedna od vrlo dugih linija koja prolazi kroz više delova grada
a nije uvrštena
u naj noviji ,,klub,,
linija od posebne važnosti i za noćni saobracaj :shok:
...а и оне које их дању спајају су непоуздане...Frajla":1ul0zayj je napisao(la):Izgleda da su cvrsto resili da nema linije koja nocu spaja Zemun i NBG...
Wile E. Coyote":30i58fas je napisao(la):Ти си изузетак што се тиче 45. Кад је 80-их било велико мењање номенклатуре, све линије на НБГД су мењале ознаку, осим 45, која је остала са тотално небулозном ознаком. Тако је и настало објашњење да је ознака остала да би се знало колико се чека. Некад је то био хорор од линије. Последњи полазак из Земуна је био око 10! Сад је можда боља ситуација.
Још ако је нека киша или не дај Боже мећава, а стајалишта ниђе.....алтернатива: умри! :|Somi303":2nlwsbfy je napisao(la):Ех...вама је тешко да чекате 10-15 мин, а како је мени кад трчим за 303 и испред носа ми оде па чекам следећу 45мин или 30мин у шпицу
Даре тe amo... :laugh:dare":1b1skx25 je napisao(la):303 pojacati na 5 min
Somi303":27x9i9m5 je napisao(la):Јеееестеее, па нису ови у ГСП-у толико блесави. За 302 је ок,али 303 је ипак :laugh:
JohnnyLee":35tpw9qi je napisao(la):Somi303":35tpw9qi je napisao(la):Јеееестеее, па нису ови у ГСП-у толико блесави. За 302 је ок,али 303 је ипак :laugh:
ја колико сам разумео, ти први то тражиш онда нека иде на 20 минута, заједно са осталим 30Х бусевима