[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=482447#p482447:inamctkf je napisao(la):solecar » Sre Okt 04, 2017 12:21 pm[/url]":inamctkf]Niko ni ne navodi Altinu kao pozitivan primer i standard , ali isto tako niko ne diže u nebesa Resnik i produženje 94 kao super stvar. Čitajući komentare po forumima , gotovo da ne postoji osoba koja to ne smatra lošim rešenjem. Analogno onom što si rekao , ne vidim šta će Resniku linija 94 , kada će dobiti stajalište BG: voza, bar je planirano tako nešto.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=482441#p482441:inamctkf je napisao(la):Wuchina » October 4th, 2017, 11:55 am[/url]":inamctkf]Resnik je naselje koji postoji preko 200 godina i nije kao Altina nastalo tako što su zemunski radikali nasumice prodavali zemlju partijskim poslušnicima za sitne pare tokom devedesetih. Altina je urbanističko ruglo i dobro je što uopšte ima gradski prevoz, koji sasvim solidno funkcioniše. Biće potrebe da se menja kako se naselje bude širilo, to svakako, ali je strašno kako kod nas nema reda i redosleda, pa je jedno takvo naselje postalo standard u ovom nesrećnom Beogradu. Pritom, i Altina će dobiti stajalište BG voza, bar je planirano tako nešto. Što se noćnog prevoza tiče, treba ga obezbediti i Altini, pre svega zbog bezbednosti putnika koji sada koriste noćne linije koje su dosta daleko, ali nemojte da to naselje navodite kao neki pozitivan primer. To je slika i prilika katastrofe koja se legalizuje isključivo kroz političke manipulacije.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=482318#p482318:inamctkf je napisao(la):Gaspar18 » Uto Okt 03, 2017 10:22 pm[/url]":inamctkf]Resnik je recimo dalji od jedne Altine u odnosu na Trg, namerno cu navoditi kao primer, jer ocigledno se mora politicki sve resavati i drugacije ne moze... Nekome je tesko da preseda i dva puta do centra grada, a njima je tesko u nekim slucajevima jednom? Plus ce dobiti voz, i imaju nocni... Glave im polomiti, jer ocigledno je tamo neko mudo SNSa izboksovalo liniju preko ledja ljudi...
Pričati kako je Altina političko ruglo i da treba da budu srećni što uopšte imaju gradski prevoz je jadno da jadnije ne može biti. Braniti neodbranjivo putem politike je vrhunac. Pričati o tome kako je ovo za Resnik odlično , a da u Altini ne valja ništa , i da bi je otprilike trebalo staviti kao zadnju za rešavanje svih problema je u najmanju ruku smešno , jer isti ti političari koji su prodavali placeve u Zemunu kao članovi Srppske radikalne stranke , sada uvode liniju 94 u Resnik kao članovi SNS - a. To što je neko promenio ime , ne znači da može i prošlost. Hvala bogu pa ima nas koji još uvek pamtimo njihovu "svijetlu" prošlost.
Altina se odavno postala naselje koje je dovoljno veliko da postojeće rešenje gradskog prevoza ne zadovoljava njihove potrebe i da tu treba nešto da se menja , a ne samo da se čeka da se problem reši sam od sebe , kao i u dosta drugih naselja , jer problemi se nikada neće rešiti na taj način.
Prvo, gde sam ja napisao da je produženje linije 94 super stvar? Drugo, gde sam ja napisao da stanovnici Altine treba da budu srećni što uopšte imaju gradski prevoz? Treće, gde sam ja rekao da je nešto za Resnik odlično i da Altinu treba staviti kao zadnju za rešavanje svih problema?
Ovde neki ljudi samo postoje da bi napadali druge, stavljali im reči u usta i donosili proizvoljne zaključke. Aplauz za tebe, sve si u pravu i najpametniji si na forumu. :bash: