[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=461508#p461508:cvcxqkli je napisao(la):
predrag1978 » June 26th, 2017, 1:41 am[/url]":cvcxqkli]Ne mora da stoji kod Kosmaja,vec imas 38 i 38 L koji tamo idu,oni bi isto tako mogli da koriste te stanice u smeru ka Ikei,neko je ovde predlozio da stanica bude ispod nqdvoznjaka za Veliki Mokri Lug,tim stajalistem bi se uradio ogroman posao za veliki broj ljudi sa poteza 300,doduse najpre za Mokroluzane....dakle po meni od izuzetne vaznosti bi bilo da se naprave stajalista sa obe strane autoputa gore na vrhu brda ispod nadvoznjaka...uz izgradnju odgovarajuceg iskljucenja kako bi autobus mogao da prima putnike....ne znam koliko se ti slazes s tim....ovo sto si nabrojao za moguce stanice je ono sto bi bilo dovoljno da pokrije najbitnije tacke tog dela trase koji ide autoputem.....ja ocekujem da ce na liniju 70 biti stavljena zglobna vozila,sto svakako jedino GSP poseduje u najvecoj meri(ima i privatnika sa zglobovima,ali su bukvalno svi na potezu 600,cisto sumnjam da bi ih dali za ovu namenu)....mislim da ti je raspored stanica ok,jedino bih insistirao na stajalistu,mislim ako ne gresim da se taj deo zove Begaljicko Brdo,ako sam pogresio izvinjavam se....u svakom slucaju hvala ti na odgovoru u vezi ovoga....pozz