bojackhorseman
Beginner
- Učlanjen(a)
- 24.05.2015.
- Pohvaljen
- 58
mamatata":168vpvue je napisao(la):Ипак се нека линија пребацује у нови Булевар који спаја Омладинских Бригада са Тошиним Бунаром... Цртају станицу у смеру ка Мосту на Ади...
Капирам да ће изменити 85 а можда и 94. Остаје да видимо у току следеће недеље.solecar":3t2smtpd je napisao(la):mamatata":3t2smtpd je napisao(la):Ипак се нека линија пребацује у нови Булевар који спаја Омладинских Бригада са Тошиним Бунаром... Цртају станицу у смеру ка Мосту на Ади...
Највероватније ништа, али нека Стф да финалну речsolecar":35tb3ird je napisao(la):Jel može link?
Da li se zna šta će biti sa linijom od Grocke do IKEE preko Zaklopače? Pre par dana su završili asfaltiranje puta između Grocke I Zaklopače.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=460756#p460756:14rmk8js je napisao(la):solecar » 22 Jun 2017 09:27 pm[/url]":14rmk8js]Ja sam razumeo da je asfaltiran put koji je na mapi označen plavom bojom i da će tuda peolaziti linija.
download/file.php?id=31511
То је то, 302 и 303 туда сигурно никада неће ићи. У Гроцкој је проширено можда 150 метара старог пута, док је неких 200-300 остало уско, једва трака је у питању и ту нема шансе да пролази аутобус. Једино да то некако среде, расклоне крш око пута и асфалтирају од ограде до ограде не би ли добили довољну ширину. Остатак пута са обе стране је супер, 1+1 и проходно јеsolecar":17c5lt6g je napisao(la):Ja sam razumeo da je asfaltiran put koji je na mapi označen plavom bojom i da će tuda peolaziti linija.
SNS članovi nisu narod.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=460809#p460809:3fg096w1 je napisao(la):predrag1978 » June 23rd, 2017, 7:08 am[/url]":3fg096w1]Ipak je samo danas izmena zbog Vucica...uzeli su solo autobuse i dovoze narod na inauguraciju....uzas...
Kako bre neće, gledam kako prave stanicu i pravcu ka Tošinom B. U nivou staklene zgrade posle West 65 i Zepter poslovnog prostora. Tamo gde se još gradi neki stambeno poslovni prostor. Par stotina metara pre T. B. A pre stanice imaju i isključenje pravo u nasip kuda pruga ide ?solecar":3nctzj6t je napisao(la):Neće puštati ništa zato što kažu da su okolne ulice sasvim dovoljno pokrivene , tako da nema potrebe za linijom kroz ovaj bulevar.