To što se vrlo često jedno vozilo od dva koliko rade na liniji 36 , prekomanduje na neku drugu liniju , ne treba ni komentarisati , ali ono što se dogodilo juče je prevršilo svaku meru. U poslednje vreme je postala česta pojava da se kreće ranije od predviđenog vremena polaska , iz kog razloga , ne znam , što potpuno poremeti planove putovanja , jer se prema redu vožnje isplaniraju obaveze u gradu. Zbog toga sam juče došao pet minuta ranije u odnosu na polazak u 13:50. Stojim na stanici “Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića” i čekam 36 , a njega nema. Pri tom u smeru ka okretnici Dragana Mancea nije prošlo ni jedno vozilo. Prešao sam na drugu stranu ulice i bacio pogled na okretnicu , kako bih video šta se dešava. Imao sam šta i da vidim. Vozač parkirao autobus na okretnici i odmara se , iako je prošlo vreme polaska predviđeno redom vožnje. Umesto u 13:50 , vozilo je krenulo sa početne stanice u 13:57. Pored navedenog problema , vrlo često se dešava da vozači ne stanu na stajalištu “Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića” (smer ka Slaviji) , iako ima putnika na stanici , i iako mu mašemo da stane. Ovo je posebno primetno na polascima koji se poklapaju sa polascima linije 34.
Ako već nisu u stanju da obezbede dva vozila za normalno funkcionisanje linije 36 , ili neka stave da jedno vozilo saobraća celodnevno (radnim danom i vikendom) , ili neka liniju zamene sa nekom koju održava privatnik , a koja bi pokrivala trasu 36.