[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=866976#p866976:2cuy67oy je napisao(la):
Piccolo » Sub Jul 24, 2021 6:55 pm[/url]":2cuy67oy]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=866836#p866836:2cuy67oy je napisao(la):
Andrejee » Fri Jul 23, 2021 10:42 pm[/url]":2cuy67oy]Skroz se slažem, to sve pokazuje koliko je Šapić "odličan" gradonačelnik Novog Beograda. Meni je on ok lično, obična figura politička i medijska koju neko koristi, ali on nema veze sa time kako je biti gradonačelnik. Nije za politiku on. Šteta što se okružuje ljudima koji ga usmeravaju pogrešno, on je naivan previše.
Ti si naivan ako misliš da je on naivan ili da svesno ne koristi maksimalno političku poziciju/vlast za ličnu korist. Kroz neke poslove i preko poznanika sam imao dodira sa njim pa znam dosta privatnih detalja i čovek je sve samo ne naivan, on po svemu se savršeno uklapa u našu politiku.
A tako fino deluje i ranjivo, a zapravo vuk u jagnjećoj koži. Da, ja sam naivan. Mada, još čim se dočepao Novog Beograda kružila je priča da je Vučićev čovek.
Razumem ja sve to oko nelegalnih radnji, ali ako on misli da mu je uspeh to ako radi nešto nelegalno i ako krade, onda mogu samo da se smejem kakvu budalu pravi od sebe. Naglašavam ako radi to loše, jer ne znam.
Hajde pristoji to Vučiću, Stedanoviću i tin estradnim političarima, ali njemu to ne ide, blamira se kao osoba. Kako god, njegova stvar, ionako ne bih glasao za njega nigde, jer realbo ništa nije uradio, a Novobeograđani se prosali za reketaški (naglašavam da nije, ali da je moguće) popust članskom karticom novobeogradakom po kafićima.
Pa i kad je naselio sve spodobe po Novom Beogradu gradnjom ovih luks zgrada veeeoma "pristupačnih" za "finu" elitu koja preko članske kartice obrće novac i kupuje to. Čudi me da nisu smestili Bg ispod vode na NBG strani.
Mene bi uglavnom bio blam na Šapićevom mesto, jer zaista nisam mislio da je moguće da se spušta na taj nivo. Kontao sam da je bio Vučićev čovek iz političkih interesa, ono kao "ne budi prijatelj, ali ne budi ni neprijatelj", polagao sam neke nade u njega, ali realno sam naivan i to se pokazalo u onom Utiaku nedelje i kad se spojio sa Vučićem.
Ali mene bi bilo sramota zbog ovoga. On je sportista slavni, šta će mu to brukanje u životu? Ok, dobija neke pare, ali više kvaliteta ljudskog ima čistač u Gradakom Zelenilu koji samo radi svoj posao i ne čini nešto loše nego Šapić (ako čini nešto loše).
Nepojmljivo je da može da se sroza toliko jedan sportista. Ok, i Udovičić je sigurno se već srozao, otkud znam, mada Udovičić je bar u svom resoru, možda ima neka taina veza između njih dvojice, ali šta god da je, čovek se blamira tim kioskom spomenutim, ljudi mu se smeju još, joj kad se setim i onda u Utisku nedelje, nisam gledao, ali je nešto pretio silom kao mrcina Jeremiću valjda.
Pobogu, neka shvati na vreme da se blamira kao čovek i nek se pokupi iz politike, jer to ako ima neki ekstra prihod ili milione evra npreko stranačke veze je blamiranje za jednog sportistu, ove ostale razumem, ali njega ne. Meni je on bar smešan ako misli da je to životni uspeh. Verovatno sam jedina osoba kojoj je Šapić toliko smešan.
Uz njegove trenere i kolege bivše koji, oni ljudi pravi, ga verovatno žale kad vide šta radi. I meni ga je žao što se izgubio u prljavštini politike, ali ok, njegov izbor je to da učini i to svestan. Ne bi mu škodio neki duhovni guru iskreno, jer ako već hoće da bude u politici, može da bude "Brutov sin" Vučiću odjednom, kao i što je ovaj Šešelju samo za javnost bio, tako to ide, sve se vraća. Ali ne zbog toga, nego neka bude Brutov sin da bi uradio nešto dobro, a to je vladavina prava, nešto impozantno da uradi u socijalnom smislu za građane. Da bude poznat po npr. novom Tašmajdan parku na Novom Beogradu. Ma gdeee, on je nesposoban toliko da ne može ni da poploča ulicu viaoki frekventnu za prelaz. :lol: :lol: :lol: Hajde, molim se za Šapića da se promeni, jer nada umire poslednja.
Pre su političari krali pare i onda pravili zadužbine da se operu kao jer su svesno znali da čine loše, a sad samo kradu i ne misle ni ne znaju da je to loše. Pa kako ih nije sramota? Što je najgore, to je smešno, koliko egoističan treba da budeš da bi dopuštao celoj naciji da ti se smeje. Čak i SNS svi mu se smeju, jer su svi tamo zbog svojih interesa, a ako on misli da ga neko voli od ljudi, to onda mogu biti samo neke babe neupućene.
Baš sam se razočarao u Šapića, a delovao je slatko tako zbunjen kao da ništa ne zna, kad on ispao dijabetes teški.
Napomena: sve ovo je napisano sa isključivo političkom konotacijom s obzirom da se radi o estradnoj ličnosti.
Bežaninac, piši ponovo ako se setiš i hoćeš. Mada, sređeno je ono skoro, dosta zavisi ipak od toga da li znaš nešto, jer za Boga miloga neću da budem kao Šapić da mi se cela nacija smeje.
Što se tiče izgradnje ovoga, ni meni kao insajderu nije jasno šta se dešava i gde je zapelo i što, ali dugo traje.