astrodule
Professional
Mislim da da. Nisam proveravao u praksi
Trebalo bi da meri ona na raskrsnici sa ulicom Antifašističke borbe.Mere li kamere u Jurija Gagarina brzinu?
Проверено ради, и брзину и жуту траку.Trebalo bi da meri ona na raskrsnici sa ulicom Antifašističke borbe.
Ima li kakve tolerancije ili kaznjava za 51kmh? Koliko inace treba dok stigne kazna?Проверено ради, и брзину и жуту траку.
Koliko ja znam, sve kamere za brzinu slikaju na 71kmh. Da se ogradim, ne morate to da testirate.Ima li kakve tolerancije ili kaznjava za 51kmh? Koliko inace treba dok stigne kazna?
Evo ja sam testirao pa cemo da vidimo. Vozio sam manje od 70 a vise od 50 oba puta.Koliko ja znam, sve kamere za brzinu slikaju na 71kmh. Da se ogradim, ne morate to da testirate.
Ovom narodu treba mnogo više semafora i ležećih policajaca na svakom koraku, obzirom koliko se bahato vozi.Vraćam se danas biciklom iz pravca M. Velikog ka NBGD. Prvi semafor se prebacuje u jednom trenutku na crveno. Vozač audija se malo zaneo i dok je ukapirao da treba da koči, već je bilo kasno. Stao je, ali tri dužine automobila od zaustavne linije. Dakle, debelo je prošao na crveno. Izgleda da će ovoga biti sve češće, jer mnogi naviknuti na 130 km/h na autoputu, sada treba da se prilagode magistrali na kojoj su semafori.
Vraćam se danas biciklom iz pravca M. Velikog ka NBGD. Prvi semafor se prebacuje u jednom trenutku na crveno. Vozač audija se malo zaneo i dok je ukapirao da treba da koči, već je bilo kasno. Stao je, ali tri dužine automobila od zaustavne linije. Dakle, debelo je prošao na crveno. Izgleda da će ovoga biti sve češće, jer mnogi naviknuti na 130 km/h na autoputu, sada treba da se prilagode magistrali na kojoj su semafori.
Da, tako je. Ali povuče te nov asfalt, širina saobraćajnice i eto belaja. Ne mislim ovde konkretno na nas koji se držimo propisa. Pričam u opšte.Za šta da se prilagode? Pa to su obične budale koje ne bi trebalo ni da imaju vozačke dozvole, ja sam prošao prvi put pre par dana i ništa tu nema problematično ako voziš normalno i poštuješ signalizaciju.
Staviš patrolu sa radarom ispred prvog semafora i eto rešenja.