Još veća površina je između zgrada i ulice Dr Ivana Ribara i ništa. Stoji tako decenijama. Niti je parking, niti zelena površina. A auti se parkiraju jedan na drugome.Ovu površinu između zgrada i ulice bi morali da pretvore u novi, uređeni parking.
Pre ili posle kanalizacije u Borči? Jel rekao nešto?Рекао је данас Вучић да ће у наредних месец дана да се пропири кружни ток
Nisam ocekivao idealno ali ovo je u najmanju ruku skandalozno...voda uvek pokaze sto se kaze...Neverovatno...kao da nema slivnika a pratili smo da su ih kopali i stavljali slivnike,e sad zasto voda nije otisla u njih,pitanje je za nekog strucnijeg od mene. Super...
Рекао је данас Вучић да ће у наредних месец дана да се прошири кружни ток
Ti sa Fontane ne ideš na JG, već samo kroz TB i VJV. Uštedeš neko vreme sigurno.Govori se o skraćivanju od 20 minuta (Čačak) za stanovnike Novog Beograda, ali čisto sumnjam, ja sa Fontane (Novi Beograd) teško da ću skratiti i 5 minuta jer treba doći kroz Tošin Bunar do Jurija Gagarina i uključiti se, dok na Autoput za Zagreb ulazim za manje od 2min...
Tu osnovnu matematiku ne mogu da savladaju ni forumasi koji se trude, a kamoli politicari koji svoj osnovni posao shvataju kao medijsku kampanju ekstremnog laganja. Ne pomaze ni licno iskustvo, ni gugl, nece pomoci ni da okacis snimak.Govori se o skraćivanju od 20 minuta (Čačak) za stanovnike Novog Beograda, ali čisto sumnjam, ja sa Fontane (Novi Beograd) teško da ću skratiti i 5 minuta jer treba doći kroz Tošin Bunar do Jurija Gagarina i uključiti se, dok na Autoput za Zagreb ulazim za manje od 2min...
HvalaU tom delu nema slivnika jer izvedeno resenje spajanja ne odgovara projektu i vazi za “privremeno”. Ako pogledate snimke u tom delu nisu ni postavljene cevi za odvodjenje atmosferskih voda. Kad se bude radio isprojektovani kruzni tok postavice se i slivnici. Koliko dugo ce to biti “privremeno”, ostaje nam da vidimo.
Na Ledinama poslednjih 4 5 godina, se ne gradi na divlje, 95 posto zgrada ima gradjevinsku dozvolu. A u Surcinskom delu Ledina 99 posto je sa dozvolom.Da, nq žalost, tu je kišna kanalizacija odavno kapitulirala pred divljom gradnjom u Vinogradskoj i Ledinama.
Какав пројекат такав и пут, још са кинеским извођачем…Nema jednog slivnika. Kako mislite da će ovo sada da poprave?
Pogledajte prilog 158034