Mislim da daje šansu ljudims da urade polukružnoJel moguce da ovaj drugi semafor radi u prazno tj. samo ce da zadrzava vozila a ne moze nigde da se skrene?
Korisni su semafori za bicikliste koji žive u blizini koji bi da se uključe na magistralu, isto kao i nama ovaj kod buduće raskrsnice sa putem za aerodrom, a i podseća vozače na ograničenje brzineJel moguce da ovaj drugi semafor radi u prazno tj. samo ce da zadrzava vozila a ne moze nigde da se skrene?
Dugmad postoji na semaforimaIsto to bi se postiglo i treperecim zutim svetlom ili aktiviranjem na dugme za pesake.
Jesi li siguran da se aktivirao taj pre prve veze? Video sam samo da se onaj kod prve veze aktiviraoPa evo pogledah ovaj lajv prenos i semafor se dva puta aktivirao za to vreme. Ako je aktiviran na pritisak dugmeta onda ok.
I kod Surčina su isto semafori, ali ne direktno ns putu, već na namenskoj saobraćajniciSva ukrštanja sem Surčina su semaforizovane raskrsnice?
Ni najpoznatiji KT na svetu nema trake, čak nije ni asfaltiran
Verovatno misli na pripadnike policije i vojske. Najavljeno je. Ali pošto niko nema zarade od toga, pitanje je koliko će se to odlagati.Cuo sam onog vlogzilu da je najavio stambene blokove uz novi put iza MM.
da da, jos pre dve godine bile su price o dve zgrade iza Mileve, jedna za bezbednjake druga za izbeglice(ne secam se koje konkretno)Verovatno misli na pripadnike policije i vojske. Najavljeno je. Ali pošto niko nema zarade od toga, pitanje je koliko će se to odlagati.
U većini kružnih tokova je nepotrebna. U ovome pogotovu. Tako se brzo prodje da vremena za prestrojavanje po trakama nema. Standardna pravila kretanja uz davanje žmigavca su dovoljna.Добро, и која је поента?
Radi!Srećan put! Radi li semafor kod budućeg skretanja za aerodrom?