Šta je novo?

Gradska magistralna saobraćajnica Novi Beograd - Surčin

Par fotki
20230401_213745.jpg
20230401_213737.jpg
 
Jel moguce da ovaj drugi semafor radi u prazno tj. samo ce da zadrzava vozila a ne moze nigde da se skrene?
Korisni su semafori za bicikliste koji žive u blizini koji bi da se uključe na magistralu, isto kao i nama ovaj kod buduće raskrsnice sa putem za aerodrom, a i podseća vozače na ograničenje brzine
 
Verovatno misli na pripadnike policije i vojske. Najavljeno je. Ali pošto niko nema zarade od toga, pitanje je koliko će se to odlagati.
da da, jos pre dve godine bile su price o dve zgrade iza Mileve, jedna za bezbednjake druga za izbeglice(ne secam se koje konkretno)
nemam pojma jel to idalje aktuelno.
 
У сваком случају, велика стратешка грешка је направљена јер је саобраћајница изведена са семафоризованим раскрсницама уместо денивелисаним петљама и јер је саобраћајница наставак Војвођанске, а не Јурија Гагарина.
 
Ne bih se baš složio, jer kad nema traka, svi pravci se u praksi svode na 1+1. Ovako se ipak može iz dve trake isključiti, ako vozači poštuju nepisana pravila (što npr. u Crnoj Gori čine), a to je duplo veći kapacitet.

Ovo na Etualu je ludilo i haos od KT-a, jer tu nema trouglova i prednost imaju svi koji se iz 12 avenija uključuju u KT... Ne dao nam dragi Bog i Emanuel Makron to.
 
Vrh