Čudo što u naslovu ne piše „PRVI SNIMAK ZATVORENE VINOGRADSKE ULICE SA NOVIM INFORMACIJAMA DIREKTNO SA TERENA”
Da li si siguran da će biti privremeno, s obzirom da je potrebno da se kružni tok proširuje?
Sve u svemu da probam plastično,uzmeš kredit,podigneš skupu kuću ali pošto stiže zima useliš se u kuću bez prozora,ko može da zabrani narodu da živi kako on hoće?
To što je na Vračaru i Zvezdari luksus je kriminal, kao i ovo kačenje na kružni tok. Malo tvoj post vuče na ono "da komšiji crne krava", pošto kod tebe nema, onda ni ovamo da nema. Ja bih radije da svuda naprave ono što treba (i u planu je decenijama, neke stvari i vekovima), iako me većina tih projekata apsolutno ne dotiče, nego da poklapam nekog ko se buni da mu bude bolje (a pri tom, meni ni na kakvu štetu).Evo lepo se na snimku vidi da kruzni tok moze imati dve trake. Ok, trebaju mu 3 i prosirenje sa strane. Ali 2 trake u jednom pravcu je sasvim ok, gde vi zivite, aj dodjite malo ovde kod mene na Lion, Vracar, Zvezdaru pa cete vidite da su 2 trake po smeru l u k s u z. Pa mi ovde imamo po 2 trake samo u par ulica, i to sa ogromnom gustinom naeljenosti, a ovde na NBG ako nema 3 trake nedajboze odma kme kme. Saucestvujem u vasoj tuzi, strasne stvari.
Чека, чека, свашта има што чека. А паника је све.Nije da crkne krava, ja koristim redovno ovaj autoput, pa ću i ovo, samo kažem da je ovde panika ako se kružni tok proširi 5 meseci kasnije, a vamo se 50 godina čeka npr proširnje Mekenzijeva-Žička, nastavak Bulevara iza Cvetka, spajanje Južnog Bulevara sa Dimitrija Tucovića... pa gde je panika?
Koja kontradiktornost u izjavi. Pa bas zbog ti problema sto su navedeni odmah mora sve da se uradi. Da se ne bi jedan problem zamenio drugim. Da se odmah uradi kako mora, a ne uvek polovicno i uvek preplaceno.Nije da crkne krava, ja koristim redovno ovaj autoput, pa ću i ovo, samo kažem da je ovde panika ako se kružni tok proširi 5 meseci kasnije, a vamo se 50 godina čeka npr proširnje Mekenzijeva-Žička, nastavak Bulevara iza Cvetka, spajanje Južnog Bulevara sa Dimitrija Tucovića... pa gde je panika?
Koja kontradiktornost u izjavi. Pa bas zbog ti problema sto su navedeni odmah mora sve da se uradi. Da se ne bi jedan problem zamenio drugim. Da se odmah uradi kako mora, a ne uvek polovicno i uvek preplaceno.
Nisi upao u pogrešnu grupu, već si upao prekasno, da si ranije pratio znao bi sve, sad je malo glupo što si počeo da pratiš baš pred završetak, ali biće prilika za neke druge projekte da znaš sveЈа сам изгледа упао у погрешну групу. Мој ниво је много нижи, ви знате много више од мене, трошкове, детаље плаћања, рокове плаћања, пројекте, нацрет. Нисам ја за то, ја сам само обичан возач аута и бицикла, који једва чека да крене.
Па јес, у праву си. Даће бог, биће још пројеката и прилика да пратимо заједно.Nisi upao u pogrešnu grupu, već si upao prekasno, da si ranije pratio znao bi sve, sad je malo glupo što si počeo da pratiš baš pred završetak, ali biće prilika za neke druge projekte da znaš sve
Tačno tako, i ja sam pratio više od pola godine forum pre nego što sam se registrovaoNe mora da znaci da je upao prekasno.Ima nas puno,koji odavno pratimo forum,a registrovali smo se nedavno.