carlazar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 06.10.2022.
- Pohvaljen
- 2.500
I opet kuka na konkurenciju koja krade sve njegove ideje
I opet kuka na konkurenciju koja krade sve njegove ideje
Može i na street da se vidiLjudi!!!Skoro je,koleega forumas pisao o ulici Ane Karenjine,a i ja sam nesto pisao o istoj.Pre pet minuta sam prosao Vodenicarskom ulicom.Lep te hebo.Ulica je levo od stanice VilaMara i ide dole do Vinogradske.Nemam reci.Bio sam na svakakvim mestima,naseljima,ulicicama,sokacima,ali ovo?Ja sam zadivljen.Ulicu treba uvrstiti u turisticku atrakciju Beograda.Kakav kalemegdan,hram,avala.Ovo je cudo arhitekture da jos ne mogu da se opasuljim kuda sam prosao.Moram sutra,po danu ponovo da prodjem i to peske.Ono je neverovatno.
Da druže ali ovde je ipak uklonjeno par desetina objekata, a tamo n u l a. Dakle može se kad se hoće, al negde se i - nećeУкратко, град и држава су шкрти. Избегавају експропријације а посебно стамбених објеката. Фали по Бг најмање 10 проширења и 10 продужетака и спајања. Шта да кажем, инфраструктурно је Београд на води стављен као приоритет, а Стари град, Врачар, Палилула, Звездара и Вождовац су у неком трећем плану.
Ja сам тек недавно први пут прошао Виноградском улицом и стекао сам тај исти утисак за њу. Тачно смо по менталитету негде на излазу из 19-тог века.Ljudi!!!Skoro je,koleega forumas pisao o ulici Ane Karenjine,a i ja sam nesto pisao o istoj.Pre pet minuta sam prosao Vodenicarskom ulicom.Lep te hebo.Ulica je levo od stanice VilaMara i ide dole do Vinogradske.Nemam reci.Bio sam na svakakvim mestima,naseljima,ulicicama,sokacima,ali ovo?Ja sam zadivljen.Ulicu treba uvrstiti u turisticku atrakciju Beograda.Kakav kalemegdan,hram,avala.Ovo je cudo arhitekture da jos ne mogu da se opasuljim kuda sam prosao.Moram sutra,po danu ponovo da prodjem i to peske.Ono je neverovatno.
Pa logično je. Onaj koji više plaća poreze na imovinu i sl tipa Vračar ili sada i NBg je nezadovoljan što ne dobija adekvatnu uslugu za te pare, a onaj 'snalažljivi' što je platio jeftinije livadu tipa Ledine ili Kaluđerica, al koristi usluge grada koje skuplje plaća onaj prvi je zadovoljan. Mislim što bi da nije tako pola Surčina svaki dan zakrčilo Surčinsku i delove NBg 10km? Radi, bitiši, kupuj... svakodnevno u svom selu, što moraš svaki dan, nekad i po više puta ka centru ko da tamo ništa nema? A pogledaj kolko samo ima novih poslova na drugu stranu Dobanovci, Krnješevci&Co. Evo meni Knez 2km pa nisam bio godinama. Brate ako hoćeš usluge centra onda lepo pošteno plati kvadrat i poreze tamo, i ceo dan uživaj tamo gde težiš, a ne ovo drugi će tamo plate, a ja ću se besplatno nakačim, platiću samo benzin i zagušenje do tamo. Plati i ti pa koristi jednako ko i oni koji već toliko plaćaju. A ne kao ovo kod mene, ja koji skuplje poreze plaćam ne mogu ispred stana da uđem u tramvaj jer ovi gore na Kaluđerici koji manje plaćaju zauzmu napune tramvaj gore na početnoj.Vracar je tek pre par godina izabrao pravu ekipu, dok "livade" biraju ove sto grade Srbiju vec 20 godina.
Zašto su Srbi dodelili ime uskom zabačenom sokaku u Surčinu načičkanom nelegalnom i neplanskom gradnjom po - izmišljenom liku iz romana?Da ustane Karenjina i da vidi koju su joj ulicu Srbi dodelili, opet bi se bacila pod voz.
A tri ulice odatle postoji ulica "5. Oktobra"Zašto su Srbi dodelili ime uskom zabačenom sokaku u Surčinu načičkanom nelegalnom i neplanskom gradnjom po - izmišljenom liku iz romana?
Почев од чињенице да уопшште постоји назив: улица АНЕ КАРЕЊИНЕ.Ljudi!!!Skoro je,koleega forumas pisao o ulici Ane Karenjine,a i ja sam nesto pisao o istoj.Pre pet minuta sam prosao Vodenicarskom ulicom.Lep te hebo.Ulica je levo od stanice VilaMara i ide dole do Vinogradske.Nemam reci.Bio sam na svakakvim mestima,naseljima,ulicicama,sokacima,ali ovo?Ja sam zadivljen.Ulicu treba uvrstiti u turisticku atrakciju Beograda.Kakav kalemegdan,hram,avala.Ovo je cudo arhitekture da jos ne mogu da se opasuljim kuda sam prosao.Moram sutra,po danu ponovo da prodjem i to peske.Ono je neverovatno.
Od jutros rade kao mravi!