Ovo nije danas snimamo i to se vidi po naslovu videa gde kaže da još uvek nema mašina što nije tačno, lično sam video bagere i kamione danas
Čita on forum dakle, očito da pamti svaku zamerku
Rekao je u jednom trenutku Drobnjaku da se otvori maksimalno u vezi tog slučaja a ja opet pitam dikle će da važe dvostruki aršini?Ako je ročište za jednu od tih 6 kuća početkom marta, koja je verovatnoca da 31.3. ulica u konfiguraciji do vojvodjanske bude otvorena (opet bez kraka ka jg, koji ne spominju)?
Koliko puta neko treba da slaže, pre nego prestanemo da obraćamo pažnju na to šta priča, pitam se?
Mogli su da puste ovaj put do uključenja u Vinogradsku a ne da se čeka 1 april.
Slažem se. Samo što tokom izgradnje AP Beograd Zagreb nije bilo prekida radova kao na ovom parčencetu puta.Beograd Zagreb 382 km rok gradnje 3 godine.NBG Surčin 8 km rok gradnje 2 godine.
Naravno bio sam sarkastičan kada sam napisao da se pričeka.Šta ima da se čeka - zatvoriš finansijsku konstrukciju i svima je u interesu u normalnoj zemlji da se što pre završi.
Narodu da dobije novu saobraćajnicu, firmama da pređu an novi posao, država da stekne neko poverenje kod građana...