Pogledaj jos jednom dati video, mislim da se nisi razumio da za sada nema odvajanja ili ti spajanja sa JG. Sto znaci da ce celokupni saobracaj ici ka Vojvodjanskoj. Sto bi se reklo u toliko i gore. I ja sam veliki pobornik sto brze izgradnje SMT, pogotovo ovog dela od kruznog u Vojvodjanskoj do kvantaske pored groblja. Naravno da ce na Surcinskoj petlji veliki deo saobracaja odlaziti na obilaznicu i ka Severu i ka Jugu, ali ce i veliki deo Beogradjana poceti uveliko da koriste ovaj novi Surcinski prilaz za ulaz i izlz ka NB iz drugih krajeva grada, tako da ce se sigurno saobracaj dodatno generisati.Koliko mi je drago što se ovaj projekat konačno pomera sa mrtve tačke, toliko me jeza hvata što im ne pada na pamet da počinju T6/Srđana Aleksića.
Kada ovo puste JG, a Tošin bunar naročito se pretvaraju u konstantni haos. I biće haosa dok SMT ne bude prešao Savu ili ne bude izgrađena brza saobraćajnica za Obrenovac desnom obalom Save, da ne bi više od pola grada za Čačak išlo preko bloka 72.
Pogledaj jos jednom dati video, mislim da se nisi razumio da za sada nema odvajanja ili ti spajanja sa JG