Ja se samo plasim da ta ulica ne postane, odnosno da nije predvidjena da bude parking za koloseum/restoran... jer ako nije njihova ulica ili sta vec, te “nemaju ovlascenje” da je srede i urede, kako misle da imaju pravo da istu izdaju kao parking?apsurd...Fatma":46rjm3py je napisao(la):Mislim da investitor i njegov prodajni tim iznosi kontradiktorne informacije.
Treba da budemo srecni sto nam nisu ostavili sljunak jer ta ulica nije njihova... Pa dal d im se zahvalimo?
A kako onda na istu misle da postave rampu?
Sa kojim pravom?
Nama su ostavili svega desetak meata za skoro dvesta stanova a oni zatvaraju ulicu da bi izdavali parking? Ko je ovde lud?
Uostalom ako je " nicija zemlja" mogli smo i sami da se pozabavimo zelenilom. Pa neka ga dok ga grad ne sredi.
Ovako su oni postigli dogovor sa komsijama Koloseuma da zamazu malo svoju ruinu kako bi im bili dobre musterije.
Sta smo mi dobili, ulicu izlivenu u betonu bez rasvete i zelenila. Dobili smo bastu restorana i kafica da direktno gledamo u suncobrane i jelovnike, slusamo pijane goste i graju ljudi.
Ovde ne pomaze ni peticija vec dobar advokat.
Svakako cu je potpisati ali ovo je sramota.
U glavi mi odzvanja recenica da treba da budemo zadovoljni sto nam nisu ostavili tucanik, SRAM VAS BILO!
Sent from my iPhone using Tapatalk