[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=639821#p639821:2kvqduz2 je napisao(la):cipiripi » Sre Jul 17, 2019 10:42 am[/url]":2kvqduz2]Da li je moguce da se napravi ulica bez ulicnog osvetljenja, pa cija god da je nadleznost?
Stigao je odgovor za kontejnere, ipak je sve na investitoru I izvođačima radova! Uskoro cu I ja pokrenuti peticiju za izmeštanje 8 kontejnera na drugu lokaciju ili ravnomerno raspoređivanje, kao i njihovo ozelenjivanje i zakljucavanje:Wlada":bwou2mc9 je napisao(la):Ozelenjavanje prostora oko kontejnera ne košta puno, a komšijama koji žive pored bi život bio mnogo lepši.
Isti je uzrok nepostojanja zelenila i javne rasvete, nema dokumenta koji definiše šta i kako će se raditi. Bojim se da će rešenje problema zavisiti od toga koliko će se brzo doneti odgovarajuće odluke iz nadležnosti Grada i regulisati izgradnja prave ulice. Faktički mi trenutno imamo samo asfaltiranu površinu, ne i nešto što možemo zvati ulicom.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=639821#p639821:3074i063 je napisao(la):cipiripi » Sre Jul 17, 2019 11:42 am[/url]":3074i063]Da li je moguce da se napravi ulica bez ulicnog osvetljenja, pa cija god da je nadleznost?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=639863#p639863:icesut68 je napisao(la):Ninaa » Sre Jul 17, 2019 11:52 am[/url]":icesut68]Razumem da je ljudima trenutno estetski problem bolna stavka i da se najveci deo rasprave ovde bavi drvecem, uredjenjem itd.
Krucijalni problem je ako je ulica zaista ''nicija zemlja'' , dakle ni jedno komunalno preduzece nece izaci da cisti sneg, nece da krpi rupe, nemamo rasvetu .. & nemamo kome da se obratimo.
Drage komšije, još jedna peticija je online, za problem kontejnera. Hvala unapred na potpisu!markoa":1yzxx3n1 je napisao(la):Stigao je odgovor za kontejnere, ipak je sve na investitoru I izvođačima radova! Uskoro cu I ja pokrenuti peticiju za izmeštanje 8 kontejnera na drugu lokaciju ili ravnomerno raspoređivanje, kao i njihovo ozelenjivanje i zakljucavanje:Wlada":1yzxx3n1 je napisao(la):Ozelenjavanje prostora oko kontejnera ne košta puno, a komšijama koji žive pored bi život bio mnogo lepši.
'ПРЕДМЕТ: Одговор на мејл бр.1683. oд 12. 07. 2019. Добановачка 54ђ , ГО Земун
Поштовани,
Обавештавамо Вас да на новоизграђеном комплексу у Добановачкој улици 54ђ још увек не налазе контејнери које је инвеститор у обавези да купи.Такође Вас обавштавамо да је инвеститор изградио нише за контејнере као и да ЈКП „Градска чистоћа“није одређивала место за исте већ извођач радова.Тако да би решење проблема требало потражити код инвеститора, односно извођача радова.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Primio ja, evo malo pogled na baštu mir i tisina, nigde zive duse sem po neki majstorJohnny84":1x2uuq7t je napisao(la):Da li je neko primio klljučeve ovih dana?
Divno! Cestitam! Jeste li imali neke primedbe vezano za stan ili je sve bilo u skladu sa pogledom?Dule.BGD":35241xpp je napisao(la):Primio ja, evo malo pogled na baštu mir i tisina, nigde zive duse sem po neki majstorJohnny84":35241xpp je napisao(la):Da li je neko primio klljučeve ovih dana?
Liftovi su oblozeni i zasticeni i sve je spremno za unos stvari.
Pozdrav...
Da ovo je za ne poverovati. Ja jos ne verujem da je istina, prosto receno do mozga ne moze da mi dopre.... Zona sumraka.Ninaa":11vcekq8 je napisao(la):Pa ovako nesto je za rubriku “dogodilo se” i to u prigradskom naselju xx a ne novoizgradjenom kompleksu 2km udaljenom od centra Zemuna.
Ljudi vi ste svesni da nas investitor lera za postavljanje ULICNE RASVETE, zmislite da vam je auto parkiran na kraju te ulice pored sume, sta da nece cuvar da me prati svaki put do kola sa baterijskom lampom.
Jeziva prica, jeziva!
Primedbe su sve uglavnom sitne i estetske prirode, sve funkcionise za sada. Imam utisak da je veliki svinjac ostao posle krecenja pa tu ima fleka koje treba opet prebrisati, ali svakako dobijate ociscen stan pre primopredaje. Liftovi rade za unos stvari.Mazailunja":20cb78pu je napisao(la):Divno! Cestitam! Jeste li imali neke primedbe vezano za stan ili je sve bilo u skladu sa pogledom?Dule.BGD":20cb78pu je napisao(la):Primio ja, evo malo pogled na baštu mir i tisina, nigde zive duse sem po neki majstorJohnny84":20cb78pu je napisao(la):Da li je neko primio klljučeve ovih dana?
Liftovi su oblozeni i zasticeni i sve je spremno za unos stvari.
Pozdrav...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk