Andjelka777":11l4gjcb je napisao(la):Aaaaaa, onda je moj prijatelj imao tu nesrecu da naleti na nekog sporaca. Kaze da je poludeo od pitanja, gde radi, prezime majke (devojacko), pa su mu oni tri puta racunali koliko da uplati (kao ne moze on sam, oni ce da provere u ugovoru!) i tako redom...
Ali ako si prosao tako glatko onda ok, ocito je on maler. Necu onda da se cimam. Videcu ovih dana da zakazem u Merinu pa onda da sve odradim istog dana
Trecelice":15maurh2 je napisao(la):Postovana, posto prebacujete devize iz jedne u drugu banku, to se smatra inostranim transferom. Samim tim provizija je drasticno veca ( kako su meni rekli oko 100 eur). Najbolje je da otvorite u eurobanci devizni racun, cije se odrzavanje ne placa. Ja sam to obavio na terazijama, za dvadesetak minuta, uhodani su u vezi sa ovim projektom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na primer mene je provizija u Banca Intesa na skoro 10.000€ izašla ne preko 3.000 dinara.mikelebre":2k4dsqd4 je napisao(la):Trecelice":2k4dsqd4 je napisao(la):Postovana, posto prebacujete devize iz jedne u drugu banku, to se smatra inostranim transferom. Samim tim provizija je drasticno veca ( kako su meni rekli oko 100 eur). Najbolje je da otvorite u eurobanci devizni racun, cije se odrzavanje ne placa. Ja sam to obavio na terazijama, za dvadesetak minuta, uhodani su u vezi sa ovim projektom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izgleda da sam im ja bio prvi, pošto sam ja baš u toj filijali na Terazijama bio sat ipo.
Nešto nisu znali, bunili se oko broja računa koji je bio naveden u predugovoru, pa su na kraju intervenisali iz Merina.
U svakom slučaju, da, bolje otvoriti račun u Eurobank, da bi se izbegle velike provizije.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
lasica.janko":23am54wt je napisao(la):Na primer mene je provizija u Banca Intesa na skoro 10.000€ izašla ne preko 3.000 dinara.
Sad kome je lakse da zbog 2.000 dinara na ovoliku sumu otvara novi racun.
E to je vec druga priča.mikelebre":3paagzea je napisao(la):lasica.janko":3paagzea je napisao(la):Na primer mene je provizija u Banca Intesa na skoro 10.000€ izašla ne preko 3.000 dinara.
To je provizija na 10000 evra, a na ostatak od 90000 evra pri potpisivanju ugovora će biti mnogo veća provizija, pošto ide na procenat. U Eurobank ko ima račun, platiće 1000 dinara bez obzira na iznos, osim ako nisam nešto pogrešno razumeo.
mikelebre":ydtfjo24 je napisao(la):lasica.janko":ydtfjo24 je napisao(la):Na primer mene je provizija u Banca Intesa na skoro 10.000€ izašla ne preko 3.000 dinara.
To je provizija na 10000 evra, a na ostatak od 90000 evra pri potpisivanju ugovora će biti mnogo veća provizija, pošto ide na procenat. U Eurobank ko ima račun, platiće 1000 dinara bez obzira na iznos, osim ako nisam nešto pogrešno razumeo.
Mislim da da, ali molim vas kontaktirajte banku i pitajte ih.DJockey":30pia9qt je napisao(la):Da li neko ima informaciju da li Eurobank odobrava kredit u trenutnoj fazi gradnje ?
Tj. da li je moguce da se sa otplatom kredita krene odmah nakon odobrenja, potpisanog predugovora i sl. ?