Па ето у Аустрији га и нема, осим Беча !Erysimum Cheiri":20skbbaj je napisao(la):Pompezno najavljivano, ali nisu se baš nešto pretrgli, ako je ovo finalni rezultat...
(plavom bojom su označena pokrivena područja)
dr strangelove":yc57skat je napisao(la):uh, otkad je twitter account @streetviewfunny zvanicni za street view? kad odes na njihov sajt lepo pise "GOOGLE-STREET-VIEW.COM IS NOT AFFILIATED WITH GOOGLE™", ali pretpostavljam da je lakse hejtovati nego se informisati, zar ne?
i sta ti spektakularno imas i da ocekujes? rekli su da ce pokriti BG NS i NI za pocetak a potom i celu srbiju, to su za sada i uradili zar ne?
evo ti zvanicni gugl: https://twitter.com/googlemaps/status/4 ... 8099060738
Зато што је на карти Беч означен плавом бојом, а сви градови и области/подручја где је Гугл снимао "стрит вју", су означена баш плавом бојом. Па и гросе Немачка није цела снимљена, само већи градови, па се немци нешто баш и не буне.Erysimum Cheiri":273qg5u1 je napisao(la):Nema ga ni u Beču (ne znam odakle ti to da je Beč poktriven), ali je u slučaju Austrije odavno poznato zašto je to tako.
Гага":2ryubbx1 je napisao(la):Па ето у Аустрији га и нема, осим Беча !Erysimum Cheiri":2ryubbx1 je napisao(la):Pompezno najavljivano, ali nisu se baš nešto pretrgli, ako je ovo finalni rezultat...
(plavom bojom su označena pokrivena područja)
Гага":3pfm8v9a je napisao(la):Зато што је на карти Беч означен плавом бојом,Erysimum Cheiri":3pfm8v9a je napisao(la):Nema ga ni u Beču (ne znam odakle ti to da je Beč poktriven), ali je u slučaju Austrije odavno poznato zašto je to tako.
ako odete na sajt o gugl mapama videcete ono gde vozimo i pise da voze po AustrijiErysimum Cheiri":tfkekxjb je napisao(la):Гага":tfkekxjb je napisao(la):Зато што је на карти Беч означен плавом бојом,Erysimum Cheiri":tfkekxjb je napisao(la):Nema ga ni u Beču (ne znam odakle ti to da je Beč poktriven), ali je u slučaju Austrije odavno poznato zašto je to tako.
Uglavnom, Beč nije pokrvien kao ni ostatak Austrije zbog zakonske regulative.