Šta je novo?

Google snima Beograd za Street View!

Kartograf":2a7n8p3k je napisao(la):
rekli su ne pre sredine sledeće nedelje. Dakle, možda sutra a možda i za pet godina.

Nisu oni naivni baš da fiksiraju datume.

Pre ce biti za pet godina,evo danas je subota i jos ne radi...

Hd5a8Uv.png

A dok ih mi kritikujemo, oni rade i rade, snimaju i snimaju... :D

U stvari, izgleda da još nisu, kada pegmena dovučete na mapu grada, ulice dobiju plavu boju, to su sve ulice koje su snimali, međutim izgleda da ga puštaju u ovom trenutku. U svakom slučaj, još malo strpljenja.

Radi, ali sa Classic Google Maps, dok sa ovim novim (koji je iskren da budem i spor dosta) ne radi još uvek. :)

Našao sam svoj auto - na dva mesta :D

Апликација је ужасно спора, а слике мутне. Ако иког уопште занима :)

Meni super izgleda na mobilnom, vidi se da su sva lica zamaglili i da su bukvalno u svaku ulicu i ulicicu usli. Naravno, kao i svi, odmah sam otisao u svoju ulicu i ima par slika kako se vozilo priblizava nekoj starijoj zeni, slika kad prodje pored nje, samo vidis zena okrenuta i gleda, i tako narednih par. Meni se licno svidja kako je ispalo, taman ce posluziti za neke projekte.

zamaglili su cak i lica manekena sa velikih reklamnih panoa (hotel slavija) :laugh:

odlicno je ispalo, bice nam od velike koristi :)

Гага":8iiykh85 je napisao(la):
Значи аутомобил ти је, клониран :D
Samo da mi ne kloniraju i troškove osiguranja i registracije :D

Napokon. Iskreno malo sam se ubedačio kad sam video sav komunalni nered u svom kraju.

10476079_10152505688832954_3022512990530445014_o.jpg

Evo, samo na ovoj slici se vide grafiti (i to oni najgori, tj najgluplji), neodržavani trotoari, putanja optičkog kabla, uništen ivičnjak, kola na trotoaru, zapušteno zelenilo (kome nije ni mesto uz ivičnjake i na trotoarima).

I jedina pozitivna stvar je ovaj lik koji maše, za koga sam skoro siguran da je stranac (po garderobi i po činjenici da neko u mojoj zgradi iznajmljuje stan strancima)

Pompezno najavljivano, ali nisu se baš nešto pretrgli, ako je ovo finalni rezultat...

screenshot.jpg

(plavom bojom su označena pokrivena područja)

Za početak sam prezadovoljan.

Novi Beograd su pokrili skoro svuda gde se može kolima ući. Gledao sam i Kumodraž - takođe.

Vrh