zexland
Advanced
SRECAN DAN ZALJUBLJENIH SVIMA !

Ma za Bgd je još super, moj Šurak već 5 godina živi u kući a na Googleo i dalje stoje temelji i piše 2002 godMaRkOs":830iukh3 je napisao(la):@Zexland, da li znas kada ce Google Earth 6 biti update-ovan, pri tome mislim iskljucivo na satelitski prikaz Beograda, s obzirom da je poslednji datum (Imagery day) iz jula 2009.godine? Kako to funkcionise? :kafa:
Do sada je Bg uvek bio updejtovan na min 1.5-2godine, po meni morali bi da odrade updejt na prolece tj max do jula ,kada su zadnji put i uradili snimke 2009godine.RockerSVK":1tuk0av2 je napisao(la):Па, апдејтови сателитски нису на ГЕ баш чести, биће добро ако буде барем идуће године, ако би било ове, то би била превелика сензација![]()
na geosrbija.com imas ortofoto snimak bg-a iz 2008me god.Koliko cuh uskoro ce staviti onaj iz 2010 godine,rezolucija je mnogo bolja nego GE ali je mnogo sporiji pa ko voli nek izvoli.Pegasus":242hqo6f je napisao(la):Do sada je Bg uvek bio updejtovan na min 1.5-2godine, po meni morali bi da odrade updejt na prolece tj max do jula ,kada su zadnji put i uradili snimke 2009godine.RockerSVK":242hqo6f je napisao(la):Па, апдејтови сателитски нису на ГЕ баш чести, биће добро ако буде барем идуће године, ако би било ове, то би била превелика сензација![]()
Koliko sam skontao ako je neko grad dosta dobro doradjen 3d, u njega Ge ulaze vise paznje sto se tice rezolucije.zexland":18dq0kug je napisao(la):Bolja rezolucija ce biti sigurnomozda zbog toga sacekamo malo duze za novi update :kk:
prvi model koji sam hteo da uradim su bila ona četiri solitera preko puta novog groblja jer su mi delovali lakši za početak,a i u to vreme sam živeo u jednom od njih.. problem je bio što mi je tada komp bio na samrti :/Belgrade Sim":3unb6qcq je napisao(la):У наредних пар недеља требало би прве објекте да поставим а у плану су ми блоковска насеља у Борчи, јавни објекти и школе као и бројни објекти у градском делу Палилуле, почев од оних 'лаких' - соц-стамбене куле па онда и до захтевнијих, старијих. Али о том потом. Јављам кад 'upload-ујем' први објекат!
Хвала на упутству за upload!
Поздрав за моделаре!