zexland
Advanced
SRECAN DAN ZALJUBLJENIH SVIMA !
Ma za Bgd je još super, moj Šurak već 5 godina živi u kući a na Googleo i dalje stoje temelji i piše 2002 godMaRkOs":830iukh3 je napisao(la):@Zexland, da li znas kada ce Google Earth 6 biti update-ovan, pri tome mislim iskljucivo na satelitski prikaz Beograda, s obzirom da je poslednji datum (Imagery day) iz jula 2009.godine? Kako to funkcionise? :kafa:
Do sada je Bg uvek bio updejtovan na min 1.5-2godine, po meni morali bi da odrade updejt na prolece tj max do jula ,kada su zadnji put i uradili snimke 2009godine.RockerSVK":1tuk0av2 je napisao(la):Па, апдејтови сателитски нису на ГЕ баш чести, биће добро ако буде барем идуће године, ако би било ове, то би била превелика сензација
na geosrbija.com imas ortofoto snimak bg-a iz 2008me god.Koliko cuh uskoro ce staviti onaj iz 2010 godine,rezolucija je mnogo bolja nego GE ali je mnogo sporiji pa ko voli nek izvoli.Pegasus":242hqo6f je napisao(la):Do sada je Bg uvek bio updejtovan na min 1.5-2godine, po meni morali bi da odrade updejt na prolece tj max do jula ,kada su zadnji put i uradili snimke 2009godine.RockerSVK":242hqo6f je napisao(la):Па, апдејтови сателитски нису на ГЕ баш чести, биће добро ако буде барем идуће године, ако би било ове, то би била превелика сензација
Koliko sam skontao ako je neko grad dosta dobro doradjen 3d, u njega Ge ulaze vise paznje sto se tice rezolucije.zexland":18dq0kug je napisao(la):Bolja rezolucija ce biti sigurno mozda zbog toga sacekamo malo duze za novi update :kk:
prvi model koji sam hteo da uradim su bila ona četiri solitera preko puta novog groblja jer su mi delovali lakši za početak,a i u to vreme sam živeo u jednom od njih.. problem je bio što mi je tada komp bio na samrti :/Belgrade Sim":3unb6qcq je napisao(la):У наредних пар недеља требало би прве објекте да поставим а у плану су ми блоковска насеља у Борчи, јавни објекти и школе као и бројни објекти у градском делу Палилуле, почев од оних 'лаких' - соц-стамбене куле па онда и до захтевнијих, старијих. Али о том потом. Јављам кад 'upload-ујем' први објекат!
Хвала на упутству за upload!
Поздрав за моделаре!