Сад сам проверио, то се дешава и мени, кад кликнем на неки модел да ми прикаже информацију о објекту. :rant:BOKI SMOKI":3b61zyiw je napisao(la):meni stalno google earth javalja da ima gresku i posle samo 2 min koriscenja mi se ugasi i normalno pise da posaljem gresku google earth timu da bi u sledecim verzijama ispravili to, a to se desava kada ukljucim 3d buildings.Vama jel se desava?
Nisi umislio Ja sam to primetio pri fast zoomingu, a potom i lako uporedio - idi na stadion Partizana i pogledaj slova na tribini sa zadnjim updateom, a potom izaberi prethodni.shmeksi":18n0w2jj je napisao(la):Za krovove ne znam, ali za asfalt mogu da ti potvrdim da nije novi već je kamera jednostavno imala neko vrlo čudno setovanje na snimanju iznad grada. U prvi mah mi nije toliko smetalo, ali što duže gledam sve mi više i više smeta, a čak sam umislio i da su ove nove fotke slikane pod malo većim/manjim uglom od normalnih 90 stepeni.
oftopik: odem na google maps da vidim kako izgleda valjevo i imam sta da vidim - preko doticnoga prelece avion!GOJE":1hfupqii je napisao(la):Da, Antverpen ima lepo očuvano staro jezgro, koje bi se lepo videlo i na da je slika sa suprotne strane katedrale, no to se svakako može direktno videti u GE.
U Srbiji bi bilo lepo imati model centra Valjeva - Tešnjara, koji je jako lepo očuvan.