zexland
Advanced
Jedino da ih pitam , mada cisto sumnjam da ce biti u toku ove godine...uskoro odgovor
Jovane hvala ti puno ! Podrske koje ovde dobijam su nesto najlepse u toku ovog projekta i stvarno svima se puno zahvaljujem, a to cu i uzivo - nadam se nekom skorom okupljanju Beobuildovacabg259":aojzeebu je napisao(la):Super su ti modeli zex (svi se ponavljamo ali sta ces kad je istina :kk: ) stalno dizes nivo kvaliteta sad moram i ja da ubacim ljude i drvece haha, salim se samo nastavi.... sad cu da zavrsim crkvu svetog save da se polako kompletira taj kraj. Necu da se mesam u tvoj novi beograd ali sam poceo jos davno hotel in i zavrio ga samo nemam teksture pozadi (ici cu da slikam ovih dana) sam da ne radis duplo. Mislim da bi da pokusam opet da uradim auoput kroz beograd opet da nije samo gazela.
Pegasus hvala ti puno !Pegasus":b1on2qec je napisao(la):Samo da pohvalim sjajne ljude koji rade sve ove modele , odusevljen sam vasom posvecenoscu da Beograd dobije mape kakve zasluzuje.
Zexland skidam kapu i nadam se da ce ti ovaj projekat odrediti odlicnu karijeru kakvu sigurno zasluzujesh svojim radom i vedrinom.
P.S Stisne ove iz Googla da nam barem jednom godisnje updejtuju mape,josh malo pa cesh ih prestici sa pokrivenoscu
Apsolutno se slažemvucko":1a7sz9r5 je napisao(la):Zex je poceo ovo sa ljubavlju pa je onda potpisao zvanican ugovor sa opstinom nbg.A verujem da za tu skromnu cifru za koju radi zex bolje promovise bg nego turicticka organizacija Beograda
Dragane puno ti hvala na tako lepim recima ! Pocecu da crvenimdragan44":xntke8oi je napisao(la):brate TOB je mala beba za njega. Ovo moze da vidi svako na svakom pedlju ovog treceg kamena od sunca. A TOB mora da dovede ljude na lice mesta. Promocija bgd do jaja
Nisu to su neke stranjske inace ti automobili na raskrsnici nece biti online nazalost, samo ljudi...Kartograf":2pitnxqv je napisao(la):Zex, jesu li ovo na posednjoj slici nove tablice? Dobre su ako jesu
E to sam bas hteo i sve ostale da pitam mislio sam da bude kao 100% beogradsko, a ne 100% Beogradjanin ...cak sam razmisljao i Belgraded...( sta god to znacilo ) e sada sta je najispravnije ? Lako cu da promenim logojovanovm":1z78gn1c je napisao(la):zex, mojne se ljutiš, ali Belgradian nije reč Mislim, možeš da je stvoriš (i alal ti vera, zaslužio si), ali reč je Belgrader
Za prisvojni pridev i mesnu imenicu to znam, pa sam zato i stavio ovako, da ne bude 100 % Belgrade__ sta daljejovanovm":2wuclafu je napisao(la):Pa prisvojni pridev i mesna imenica (valjda se tako kaže) su često isti na engleskom, pa se Beograđani kažu "Belgraders", a recimo beogradski ćevapi "Belgrader kebabs", mada je na američkom engleskom ispravno takođe reći "Belgrade kebabs"... pa sad ti vidi šta ćeš i kako ćeš
Belgradian nije loše, ima mi neki jamajčanski prizvuk, a u Beogradu je ska/reggae/ragga zvuk uvek bio jak