zexland
Advanced
Njile hvala !Wile E. Coyote":dq8fbgzr je napisao(la):Зекс, не могу да стигнем да ти се надајем плусева! :kk:
Inace odlicni su ti ovi citati ispod :lol:
Njile hvala !Wile E. Coyote":dq8fbgzr je napisao(la):Зекс, не могу да стигнем да ти се надајем плусева! :kk:
Kada? Sad?lukpot":2kh2ouja je napisao(la):Zexland, malopre na gradologiji? :kk:
:laugh:ZELJKO2010":3hqmecfi je napisao(la):pardon, sad sam video da ga je bg259 odradio :bash: super je model!
Da, bilo na studiju b, nisam ni provalio da je stara epizodazexland":193wnoea je napisao(la):Kada? Sad?lukpot":193wnoea je napisao(la):Zexland, malopre na gradologiji? :kk:
To mora da je repriza od zimus
:laugh:dragan44":gqg91qhy je napisao(la):bg +1
zex nisi normalan poceo sma da muvam one ribe na gsp stajalištu. jos treba samo da počne i vetar da duva da im mrsi kosu pa do jaja
Bez sajkace nista !vucko":58q9jheq je napisao(la):Obavezno taj lik sto skaze bandzi da ima sajkacu da se zna da je u pitanju dragan
baš je super to na stanici, nisam mislio da češ i to ubacivat. prijatno sam iznenađen, jer nigde nisam video još ...inače, jedva čekam konačan izgled! pozzzexland":12x0elpw je napisao(la):Imenjace, u sledecem krugu ide sve !
Mastercat, ostali su jos blokovi 21, 22 i 25, Belvile, Toplana i blokovi od 44og i 70og do dr. Ivana Ribara
Vecina od toga ce ici verovatno u oktobru, poceo mi ispitni rok