Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
А чувени "Досије Џ", па "Виндоуз ЏП", а о чувеном фестивалу "ЕЏИТ" да и не говоримо... На крају се у друштву цимамо са "ЕЏИТ" и "НЕЏТ". :lol: А ЊЊЊ је ипак фора са Србовања...
Zexland posto se skoro svaki dan vracam iz skole preko Kneza i poprecnih ulica, imam u planu da slikam tipa deo Zmaj Jovine ili Vuka Karadzica itd.
Reci mi da li moze kamera N95-ice? I kako da slikam zgradu uopste (uzduz i popreko)?
P. S. mislim da ti je bolje da radis zgrade po ,,blokovima,,
Wuxo, ja u sustini tako i radim, blok po blok. Pogledaj Kralja Petra, i Uzun Mirkovu
Sto kaze Archangel, samo frontalno, i par fotografija celog bloka i niza iz perspektive, posto su korisne kad je visina u pitanju .
Slikaj onako kao sto si slikao one silne zgrade po Zvezdari i Vracaru samo jos vise u frontu, a fotke koje ja koristim uvek resize-ujem na 400-500kb, to je sasvim dovoljno da se lepo vidi zgrada.
I to bas sad kada sma bio na televiziji zbog ovih modela sto radim.Kada sam dosao sa televizije uradio sam jedan i posle kada hocu da uzmem podlogu pokaze mi ovo.
zex kada okacis model na 3d werhause jel moras ponovo da ga kacis da bi stiklirao ono da je model realan i tacan.Posto prvi put kada ga kacim ne da mi tu opciju?
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.