Wile E. Coyote
Advanced
Зар није већ одрађен? :/vucko":kddum7va je napisao(la):Bravo zexlande :kk:
Predlazem da neko odradi Avalski toranj kad nadje vremena.
Храм је :kk:
Зар није већ одрађен? :/vucko":kddum7va je napisao(la):Bravo zexlande :kk:
Predlazem da neko odradi Avalski toranj kad nadje vremena.
Oko 5-6 sati juce, super su ovi praznici, ima se vremenaBOKI SMOKI":1t8wrs0f je napisao(la):Wow koliko si ga radio? wahts next.
:lool:BOKI SMOKI":1zm8ttkp je napisao(la):Kako si lepo podesio teksture?Pogledaj moje modele i videces da su snj odradjeni.
ne znam da li imaš kontrolu i nad reljefom,ali bi bi moglo da se spusti brdašce sa desne strane hrama.. sa te strane ionako nije tolika kosina.. mislim da bi na taj način biblioteka dobro legla,a i hramu bi mogle da se skinu izmišljene stepenice koje se baš i ne uklapajuzexland":2g8tmfwz je napisao(la):Jeste
Medjutim, podloga kod GE, nije uvek tacna, da ne kazem izmisljena, pa nekada mora i da se improvizuje
Zbog brda ( koje u stvarnosti ne postoji ) , morao sam da izdignem hram. I zaista izgleda vislje nego u stvarnosti.
Mislio sam da podignem ceo teren, ali onda bi poremetio ceo plato u odnosu na biblioteku koja je u izradi, i ostale zgrade u Krusedolskoj.
Ja to nisam ni namestao, to bi trebalo da ti se vidi normalno.BOKI SMOKI":12zs04r5 je napisao(la):Kako da namestim da mi se u 3d werhausu vidi mapa grada sa belim kucicama kao kod tebe?