Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.209
Kad pre završiše ovu ulicu, osećam se kao da su juče počeli...
Baš su brzi.
Baš su brzi.
Poslednja izmena:
Ма тако изгледа сваки други град у Швабији данас. Швапска фасада а турски ентеријер. Мулти култи је то,Jeste da je Zemun austrougarski grad, ali ima i orijentalnog uticaja
Pogledajte prilog 189336
Aman bre, zadavi nas sa tim.
Seminar covek napisao o gromobranima
Ma jok, ja sam iz te struke, nego mi zanimljiva prepiska. Nisam ja komentario treba-ne treba, naravno da treba i mora biti gromobran.Da sam igde pronašao da se o tome piše i da je problem šire poznat, ja bih ga samo spomenuo a ne i objašnjavao. Pošto nije tako, a neki vaš istomišljenik je ovde odmah napisao da ne treba ni spominjati jedno uzemljenja pošto ih ionako ima još, otprilike "jedno ko nijedno", onda bi ipak bilo poželjno da se napiše i zašto je to važno, a ne samo da neka žica nije spojena. Pošto vas u ovako malom skupu ima već troje sa istim pogrešnim mišljenjem, očigledno da je pisanje opravdano. Jer kad je ovde tako, kad vas i par poruka o očiglednom i opasnom javašluku iritira, onda mogu samo da zamislim odnos običnih radnika koji kopaju rovove kad im neprepoznatljivo parče zarđalog gvožđa zasmeta da što pre podignu dnevnicu.
Problem je sto pises u pogrešnoj temi @Igor ti je vec prebacio postove u temu o zgradi komande jer se to tice vise zgrade nego uliceDa sam igde pronašao da se o tome piše i da je problem šire poznat, ja bih ga samo spomenuo a ne i objašnjavao. Pošto nije tako, a neki vaš istomišljenik je ovde odmah napisao da ne treba ni spominjati jedno uzemljenja pošto ih ionako ima još, otprilike "jedno ko nijedno", onda bi ipak bilo poželjno da se napiše i zašto je to važno, a ne samo da neka žica nije spojena. Pošto vas u ovako malom skupu ima već troje sa istim pogrešnim mišljenjem, očigledno da je pisanje opravdano. Jer kad je ovde tako, kad vas i par poruka o očiglednom i opasnom javašluku iritira, onda mogu samo da zamislim odnos običnih radnika koji kopaju rovove kad im neprepoznatljivo parče zarđalog gvožđa zasmeta da što pre podignu dnevnicu.