Šta je novo?

Generalštab

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po renderima nije baš tako, mada možda bolje da jeste.
Na mestu bivše zgrade Američke ambasade sada imamo repliku iste, jer je u potpunosti srušena pa izgrađena i uklopljena sa ostatkom zgrade koji ide sve do Sarajevske. A ko nama garantuje da ako se bude srušilo kako bi se prvo izgradile kule, da će iste biti zaista i izgrađene naknadno? Kao da nikada nismo imali priliku da dobijemo nešto sasvim treće u odnosu na redner(e).​

Neko je otkrio svoje prave boje, a nisu studenti.
Kao da je bitno ko je otkrio svoje prave boje, a ko nas je obavestio o tome, kada su ionako svi ti "obaveštavači" i "borci za nacionalni ugled Srbije u svetu" gori od najgore žute štampe i dosadniji od najdosadnije teme u čitavom svetu.​

20250209_221104.jpg

Kakvi su to kontrasti u Beogradu. Ovamo stara zgrada, ovamo nova, tamo mala pa ide neboder pa onda milion izmesanih stilova. Nigde u svetu to nema. To primećuju i turisti koji dolaze pa kace snimci na YouTube. Šokirani su i uglavnom kažu da je to ružno. Ali koga briga kod nas ....

Ово се ради испод жита. Продаје се прича необавештеном народу да ће се средити тзв. ругло рушевина, а поклања се касарна бранилаца Београда из 1. светског рата. Велика срамота.

Reče juče nepredmetna institucija na kraju oglašavanja da je pričao sa Trampovim sinom i da pošto poštujemo žrtve u Tramp hotelu će biti spomen soba posvećena žrtvama bombardovanja 1999. godine.

Болесно. Па хоће ли се знати од толиког монструма да постоји "соба"? Ма очему уопште разговарамо. Не може Трамп у Кушнер да зидају ништа не месту генералштаба. То је наша прича

Ено леве обале Дунава, Ено Експо, Хоће метро? Ајде да причамо.

а поклања се касарна бранилаца Београда из 1. светског рата.
I mesto na kome su njihove bombe ubijale Srbe.
Reče juče nepredmetna institucija na kraju oglašavanja da je pričao sa Trampovim sinom i da pošto poštujemo žrtve u Tramp hotelu će biti spomen soba posvećena žrtvama bombardovanja 1999. godine.
Nabijem ih na spomen sobu.

P.S.
Proždraće i srušiće i Stari generalštab, računajte na to. U najboljem slučaju će da ga opkole i nadograde i samim tim progutaju.

I mesto na kome su njihove bombe ubijale Srbe.

Nabijem ih na spomen sobu.

P.S.
Proždraće i srušiće i Stari generalštab, računajte na to. U najboljem slučaju će da ga opkole i nadograde i samim tim progutaju.
Како сете се тако лако помирили да ће да граде?
Толика лука, Ада Хуја, НБГ до непотребног стадиона, све атрактивније локације уз Саву и Дунав од ове.

Генералштаб и Сајам остају, уз Божју помоћ.

Zato što znam s kim imam posla. To su poremećeni a moćni ljudi, nasilnici, narcisoidi, nametljivci, psihopate, Makijavelisti... Čak i da smo "ravnopravni" sa njima, oni bi pokušali da nametnu svoje. A tek ovako, kad smo svi skupa potčinjena zemlja, sa vlašću koja im se klanja i uvija...

Ne tvrdim ništa, ali samo kažem da znam s kim imam posla. I kako se na kraju završe ovakve situacije.

A to da imaju čitave hektare praznog a zapuštenog zemljišta na pljuvometar od Trga koje treba izgraditi i srediti umesto da grade na mestu stradanja, mestu spomenika i mestu uz Vladu zemlje, to ja govorim svuda non stop. Ali džaba, previše je plaćenika koji moraju da propagiraju drukčije a i autističara koji ne kapiraju šta nam sve sleduje ako se ovo dopusti. Ili se lože na kulčine i megalomančine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh