Mene plaši što je mnogo interesa i mnogo pokvarenih ljudi upleteno u ovo, ne samo investitori i režim nego i oni koji propagiraju i brane ovaj projekat u ovakvoj izvedbi. Podvlačim ovo "ovakvoj izvedbi" jer nisam protiv bilo kakve gradnje i da doveka stoje ruševine, ali nisam ni za ovo što žele da nametnu.
I uz to je mnogo korisnih id... koji će svojim "samo nek se gradi" rezonom dati vetar u leđa ovom ispišavanju po Srbiji i po Beogradu. Znam čak neke penzose koji su se do juče ložili na JNA a kad vide šuntavi Beograd na vodi, ili kad bi videli ovo, odma bi padali na dupeta jer vele sve što je novo i veliko je super, samo gradi, gradi, gradi. Ne zanima ih rezon, opravdanost, kvalitet, uticaj, održivost... nego samo gradi bajo. Vaauuuu, kule. Vaauuu, će budemo ko Njujork. Vaauuu, fala Vučiću. Svega toga sam se lično naslušao.
Elem, svi koji su tj. smo protiv toga treba ovo da pomno pratimo i da čim se pojave prvi bageri i radnici da petljaju, da se odmah podigne frka i da se organizuju protesti. Ne da bi se sprečili bilo kakvi radovi i bilo koja gradnja, nego da bi se sprečio i promenio ovaj trenutno aktuelni projekat.