Šta je novo?

Generalštab

Po renderima nije baš tako, mada možda bolje da jeste.
Na mestu bivše zgrade Američke ambasade sada imamo repliku iste, jer je u potpunosti srušena pa izgrađena i uklopljena sa ostatkom zgrade koji ide sve do Sarajevske. A ko nama garantuje da ako se bude srušilo kako bi se prvo izgradile kule, da će iste biti zaista i izgrađene naknadno? Kao da nikada nismo imali priliku da dobijemo nešto sasvim treće u odnosu na redner(e).​

Neko je otkrio svoje prave boje, a nisu studenti.
Kao da je bitno ko je otkrio svoje prave boje, a ko nas je obavestio o tome, kada su ionako svi ti "obaveštavači" i "borci za nacionalni ugled Srbije u svetu" gori od najgore žute štampe i dosadniji od najdosadnije teme u čitavom svetu.​

20250209_221104.jpg

Kakvi su to kontrasti u Beogradu. Ovamo stara zgrada, ovamo nova, tamo mala pa ide neboder pa onda milion izmesanih stilova. Nigde u svetu to nema. To primećuju i turisti koji dolaze pa kace snimci na YouTube. Šokirani su i uglavnom kažu da je to ružno. Ali koga briga kod nas ....

Ово се ради испод жита. Продаје се прича необавештеном народу да ће се средити тзв. ругло рушевина, а поклања се касарна бранилаца Београда из 1. светског рата. Велика срамота.

Reče juče nepredmetna institucija na kraju oglašavanja da je pričao sa Trampovim sinom i da pošto poštujemo žrtve u Tramp hotelu će biti spomen soba posvećena žrtvama bombardovanja 1999. godine.

Болесно. Па хоће ли се знати од толиког монструма да постоји "соба"? Ма очему уопште разговарамо. Не може Трамп у Кушнер да зидају ништа не месту генералштаба. То је наша прича

Ено леве обале Дунава, Ено Експо, Хоће метро? Ајде да причамо.

а поклања се касарна бранилаца Београда из 1. светског рата.
I mesto na kome su njihove bombe ubijale Srbe.
Reče juče nepredmetna institucija na kraju oglašavanja da je pričao sa Trampovim sinom i da pošto poštujemo žrtve u Tramp hotelu će biti spomen soba posvećena žrtvama bombardovanja 1999. godine.
Nabijem ih na spomen sobu.

P.S.
Proždraće i srušiće i Stari generalštab, računajte na to. U najboljem slučaju će da ga opkole i nadograde i samim tim progutaju.

I mesto na kome su njihove bombe ubijale Srbe.

Nabijem ih na spomen sobu.

P.S.
Proždraće i srušiće i Stari generalštab, računajte na to. U najboljem slučaju će da ga opkole i nadograde i samim tim progutaju.
Како сете се тако лако помирили да ће да граде?
Толика лука, Ада Хуја, НБГ до непотребног стадиона, све атрактивније локације уз Саву и Дунав од ове.

Генералштаб и Сајам остају, уз Божју помоћ.

Zato što znam s kim imam posla. To su poremećeni a moćni ljudi, nasilnici, narcisoidi, nametljivci, psihopate, Makijavelisti... Čak i da smo "ravnopravni" sa njima, oni bi pokušali da nametnu svoje. A tek ovako, kad smo svi skupa potčinjena zemlja, sa vlašću koja im se klanja i uvija...

Ne tvrdim ništa, ali samo kažem da znam s kim imam posla. I kako se na kraju završe ovakve situacije.

A to da imaju čitave hektare praznog a zapuštenog zemljišta na pljuvometar od Trga koje treba izgraditi i srediti umesto da grade na mestu stradanja, mestu spomenika i mestu uz Vladu zemlje, to ja govorim svuda non stop. Ali džaba, previše je plaćenika koji moraju da propagiraju drukčije a i autističara koji ne kapiraju šta nam sve sleduje ako se ovo dopusti. Ili se lože na kulčine i megalomančine.

Vrh