Beli zo
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.09.2020.
- Pohvaljen
- 4.635
A šta treba da stoji još 20 godina ono ruglo polusrušeno,meni se projekat sviđaTo što možda neo drugi radi nije opravdanje za ovo sa Generalštabom.
A šta treba da stoji još 20 godina ono ruglo polusrušeno,meni se projekat sviđaTo što možda neo drugi radi nije opravdanje za ovo sa Generalštabom.
Najveće je poniženje bilo dati plac i polusrušeni maršalat na Dedinju za američku ambasadu,ovo u centru je privatni investitor ne država AmerikaGradnja Tramp kule na mestu Generalštaba je mnogo veće poniženje za Srbiju nego što je bila izgradnja Bondstil baze na Kosovu. Podsetimo se da je Tramp svojevremeno negirao da je dao izjavu u intervjuu da žali zbog bombardovanja Srbije 1999.
Sa sve američkom zastavom.Najveće je poniženje bilo dati plac i polusrušeni maršalat na Dedinju za američku ambasadu,ovo u centru je privatni investitor ne država Amerika
Треба да се среди оштећена зграда. То је на срамоту свима на власти од 1999. до данас.A šta treba da stoji još 20 godina ono ruglo polusrušeno,meni se projekat sviđa
Руку на срце, за Маршалат је мало ко знао, а још мање је залазио у тај део Дедиња.Najveće je poniženje bilo dati plac i polusrušeni maršalat na Dedinju za američku ambasadu,ovo u centru je privatni investitor ne država Amerika
"Izađite malo iz prošlosti" reče čovek režima koji u 2025. godini se za sve vadi pričom "a vidite šta je bilo pre 13 godina".
U međuvremenu renderi? Od rendera do prodaje i prvih korisnika ima mnogo stepenicaIzadjite malo iz proslosti.
U medjuvremenu...
VSquare: Trump Tower can be built in Budapest! - DailyNewsHungary
According to sources close to the government, the primary objective of the Rákosrendező Grand Budapest project is to construct a Trump Tower in Budapest.dailynewshungary.com