Šta je novo?

Generalštab

Vala baš, valjda ovo razumevanje i ljubav važe samo u slučajevima gde se ti saglasiš sa njihovim stavovima.
Pa normalno kad je sve to fejk radikalsko proseravanje da su oni uspesni ljudi koji gledaju u buducnost i da su njihovi krimi projekti, projekti napretka i buducnosti, a ko je protiv, taj je hejter.

Ali zato, cim ih malo cacnes, odmah od tih svetskih ljudi sirokih shvatanja koji su puni razumevanja, prelaze u sekundi u ful radikalski mod.

Ima divnih ljudi koji su kao zlatni retriveri i zaista, oni su manje optereceni svim ovim stvarima i gledaju sve iz neke druge perspektive. Samo oni nisu ovde.

Боже, ви сте стварно невероватни људи. Почнете са иронијом на нечији рачун, и још очекујете да ће неко то да прихвати са симпатијом. Није питање сагласности у ставовима, већ у начину комуникације. Једноставно, једно је рећи шта мислиш, а друго бити отрован, ироничан, пасивно агресиван. Мислим неважно на крају крајева, празна прича.

Оно што је важно јесте поштовање закона а закон каже да Генералштаб остаје.

Трагедија овог друштва је то што сте створили такву атмосферу безумља да овде без стида можете да просипате приче о важности градње неких распалих кула, толико да је у реду радити исто кршећи српске законе а да вас моментално не стрпају у неку институцију на посматрање.

gritings ot maljanjija
Ghw4xc8XsAEu1F6

Uputio bih vas da prijavimo ovo:
1. Netačno je;
2. Reklama (propaganda) za projekat koji ni ne postoji.
3. Svi koriste mape, tako da je važno da se ljudu informišu na pravi način, a ne da se šire dezinformacije.
Screenshot_2025-01-21-15-11-12-238_com.google.android.apps.maps.jpg

I evo kako im je uzvratio i kako se manifestuje ta sloboda
Pa dobro, ali ovo je ipak privatna investicija, i nije samo USA kapital u igri, već i Jevrejski i Arapski, a oni nemaju veze sa bombardovanjem. Pored svega toga treba uvek imati u vidu da je Tramp izuzetno popularan u Srbiji i narod jednostavno Trampa ne doživljava kao onu Ameriku što nas je bombardovala nego neku potpuno drugu Ameriku.

А цинизам и црни хумор су благотворни, поготово у овом сенкрупу у коме се давимо.
Čist i istinski srpski duh, onaj koji moja baba od 90 godina i dalje gaji i neguje, jednako kao što je i kao dete dok je jela koru sa drveća u šumama bežeći od ustaša.

Vrcavost, zezancija, inteligencija, duša, snalažljivost, drugaske pošalice... sve one najbolje odlike našeg naroda.

Za razliku od ovog fašističkog izdajničkog kmetovksog podaničkog izdajničkog crnila u koju nas radikalska gamad uvlači pod parolom da su oni veliki Srbi, a mi izdajnici.

Ne znam odakle se nakupio taj okot, ja sa takvima rastao nisam. A rastao sam sa ljudima koji su voleli i branili svoju zemlju i narod. Onako kako treba i priliči.

Ne znam odakle se nakupio taj okot, ja sa takvima rastao nisam. A rastao sam sa ljudima koji su voleli i branili svoju zemlju i narod. Onako kako treba i priliči.
Још како си растао. То су све оне осредње фаце, који су се увек провлачили а били су лишени свих позитивних карактеристика које си описао. увек на мишиће на гурмку, подмукло, глупаво. Увек су били у чопору и само тада су могли да дејствују. Као јединке били су прозрачни и неприметни. Јел се сећаш таквих?

Poštovane koleginice i kolege,
U skladu sa odlukom decembarske Skupštine NK ICOM Srbija i rezultatima elektronskog glasanja (u kome je učestvovalo 202 članova), kojim je članstvo podržalo zahteve studenata, bez ijednog glasa protiv ili suzdržanog,
NK ICOM Srbija
poziva muzejske radnike i dr. radnike u kulturi
da se okupe, kako bi odali počast stradalima,
podržali javno zahteve studentskih protesta
i zahteve struke protiv rušenja zgrade Generalštaba

PETAK, 24. JANUARA 2025. U 11:52

Beograd
ZGRADA GENERALŠTABA
Kneza Miloša 33-41

Novi Sad
MUZEJ SAVREMENE UMETNOSTI
Dunavska 37​

Ajde da se okupimo i protestujemo protiv uklanjanja najveceg rugla u Beogradu i gradnje neceg novog koje ce zaposliti na stotine novih ljudi.

Gde je tu logika? Nema zato sto je rec o iskljucivo politickom okupljanju.

Ajde da se okupimo i protestujemo protiv uklanjanja najveceg rugla u Beogradu i gradnje neceg novog koje ce zaposliti na stotine novih ljudi.

Та бајка пролази само код публике ТВ Хепи. Видели смо колико се људи запослило у Београду на води.

Ово је чисто стучно окупљање.

П.с.
Ево контра предлог, обновимо оштећени Генералштаб и направимо ту стартап инкубатор за ИТ.

Ево контра предлог, обновимо оштећени Генералштаб и направимо ту стартап инкубатор за ИТ.
E, a Arhiv / Muzej Korupcije?
Od Rada Pašića, pa na vamo.
Poseban deo gde se za sve funkcionere prati imovina do četvrtog kolena.
Može neki AR/VR da se uklopi.

Evo ja imam predlog. Svi oni koji su za vlast ili podržavaju bilo koji njihov projekat , potez, odluku i sl. da prestanu da se oglašavaju na bilo koji način po društvenim mrežama, medijima, portalima i svim drugim mestima gde je moguće da se njihov glas čuje, a da oni koji su protiv onoga što radi aktuelna vlast da zauzvrat prestanu da protestvuju. Ali prvo da krene od onih koji podržavaju vlast.​

Daleko veće ruglo postoji širom centra bg od te 2 zgrade i ta prica o zaposljavanju to ti je priča za neku drugu publiku ne za ovaj forum
Logika je u samopostovanju i imanju kičme i poštovanju zakona

Ovde je baš nelogična i osuđena na propast priča jer ovde bukvalno ne postoji šanse da se bilo šta promeni ni makac. Ljudi jednostavno ne mogu da shvate da je ovo projekat u koji je duboko involviran trenutno najmoćniji čovrk na svetu, predsednik Sjedinjenih Američkih država. Nije mi uopšte jasno da neko u takvim okolnostima ulaže 1 minut svog vremena u borbu protiv takvog projekta, osim ako je baš krajnji desničar.

Ljudi jednostavno ne mogu da shvate da je ovo projekat u koji je duboko involviran trenutno najmoćniji čovrk na svetu.
Ja se iskreno nadam da ovaj put nećemo, ali mi Srbi imamo baš dugačak track record da nađemo trenutno najmoćnijeg čoveka na svetu i predložimo mu da nam pop*ši.
Svaki put nam se obije o glavu, al eto, da pomenem.

Ја се надам да ће струка заштитара победити бескичмењаке из режима.
Трамп неће имати милост према онима који се сагињу да му љубе скуте. Такве гази!
Ако покажемо кичму и понос, имаће поштовања за нас.

To je taj podanički mentalitet, bitniji je Trampov interes nego naš.
Trampova kula na mestu Generalštaba biće vrhunac neokolonijalizma u Srbiji.

Vrh