За кружни ток ту би морале да страдају и зграде МСИ и Владе.
Ne primaj se odmah, to nije stvarno...
За кружни ток ту би морале да страдају и зграде МСИ и Владе.
Ah, pa ti sve vreme gledaš sa naše strane? Da, nama bolje da ode NGB ili u Luku.То није нужно правило. Боље да иди на НБГ ако мене питаш. Теба чувати стари центар од даљег висинског силовања. Једино је Београђанка прихватљива, остали солитери су накарадни - ПТТ/БИА торањ у Бирчаниновој, хотел Славија, палата Јадран, НБС, војни на дну Балканске, они промашаји по Дорћолу.
Да баш накарадно.Deluje da je prilaz taksiju kroz kapiju Kasarne 7 puka
Тачно, Trump je човек практичан. Кажемо му ево блок 39, 80% празна површина, близу airport, близу subway (Бг воз), могућ директан излаз на highway, близу је више busissn districta (блок 65, дуж Милутина Миланковића, дуж Зорана Ђинђића, иза Меркатора).Investitor gleda da uzme lovu. Ako moze vise spratova i kvadrata na NBGD-u po nizoj ceni kvadrata verovatno, ali sa ukupno vecom zaradom, uzece to.
Nije mi niko odgovorio šta znači "nemačko ime", pa sam možda pogrešno razumio da se odnosi na generalštab. Da li to znači da npr. Manastir Studenica nije "srpsko kulturno delo" zato što je riječ manastir grčkog porijekla, ne kontam?Meni je ta rusevina zvana Generalstab (a it sto ima nemacko ime je toliko srpsko kulturno delo) tako gadna.
Truje i zagađuje temu.Sta radis budan u 5 ujutro?
Mišljenja sam
Moguće je, samo se nadam da vlast neće ići na to da do kraja testira strpljenje naroda, i tako rizikuju.
Neka mu daju celu luku, mogao bi grad u gradu da izgradi, i to uz Dunav... Daleko bolja lokacija, i za marketing, i za njih i za narod.