Šta je novo?

Generalštab

Vala baš, valjda ovo razumevanje i ljubav važe samo u slučajevima gde se ti saglasiš sa njihovim stavovima.
Pa normalno kad je sve to fejk radikalsko proseravanje da su oni uspesni ljudi koji gledaju u buducnost i da su njihovi krimi projekti, projekti napretka i buducnosti, a ko je protiv, taj je hejter.

Ali zato, cim ih malo cacnes, odmah od tih svetskih ljudi sirokih shvatanja koji su puni razumevanja, prelaze u sekundi u ful radikalski mod.

Ima divnih ljudi koji su kao zlatni retriveri i zaista, oni su manje optereceni svim ovim stvarima i gledaju sve iz neke druge perspektive. Samo oni nisu ovde.

Боже, ви сте стварно невероватни људи. Почнете са иронијом на нечији рачун, и још очекујете да ће неко то да прихвати са симпатијом. Није питање сагласности у ставовима, већ у начину комуникације. Једноставно, једно је рећи шта мислиш, а друго бити отрован, ироничан, пасивно агресиван. Мислим неважно на крају крајева, празна прича.

Оно што је важно јесте поштовање закона а закон каже да Генералштаб остаје.

Трагедија овог друштва је то што сте створили такву атмосферу безумља да овде без стида можете да просипате приче о важности градње неких распалих кула, толико да је у реду радити исто кршећи српске законе а да вас моментално не стрпају у неку институцију на посматрање.

gritings ot maljanjija
Ghw4xc8XsAEu1F6

Uputio bih vas da prijavimo ovo:
1. Netačno je;
2. Reklama (propaganda) za projekat koji ni ne postoji.
3. Svi koriste mape, tako da je važno da se ljudu informišu na pravi način, a ne da se šire dezinformacije.
Screenshot_2025-01-21-15-11-12-238_com.google.android.apps.maps.jpg

I evo kako im je uzvratio i kako se manifestuje ta sloboda
Pa dobro, ali ovo je ipak privatna investicija, i nije samo USA kapital u igri, već i Jevrejski i Arapski, a oni nemaju veze sa bombardovanjem. Pored svega toga treba uvek imati u vidu da je Tramp izuzetno popularan u Srbiji i narod jednostavno Trampa ne doživljava kao onu Ameriku što nas je bombardovala nego neku potpuno drugu Ameriku.

А цинизам и црни хумор су благотворни, поготово у овом сенкрупу у коме се давимо.
Čist i istinski srpski duh, onaj koji moja baba od 90 godina i dalje gaji i neguje, jednako kao što je i kao dete dok je jela koru sa drveća u šumama bežeći od ustaša.

Vrcavost, zezancija, inteligencija, duša, snalažljivost, drugaske pošalice... sve one najbolje odlike našeg naroda.

Za razliku od ovog fašističkog izdajničkog kmetovksog podaničkog izdajničkog crnila u koju nas radikalska gamad uvlači pod parolom da su oni veliki Srbi, a mi izdajnici.

Ne znam odakle se nakupio taj okot, ja sa takvima rastao nisam. A rastao sam sa ljudima koji su voleli i branili svoju zemlju i narod. Onako kako treba i priliči.

Vrh