Igor":257iumbb je napisao(la):Stvarno zabrinjavajuce je kuda ide struka. Ovo se cak ne moze nazvati ni arhitektonskim pristupom temi vec vise likovni pristup
direktor":5jvjmwx4 je napisao(la):
sa salona arhitekture studentski rad mastanja
Ово је архитектонски ријалити "Велики брат"Igor":5oq9p0cq je napisao(la):Stvarno zabrinjavajuce je kuda ide struka. Ovo se cak ne moze nazvati ni arhitektonskim pristupom temi vec vise likovni pristup
direktor":3okbiw9f je napisao(la):Izvini delija moram ostatak da postavim inace gdje da ostatak sa salona arhitektuire stavim gdje je moja tema od prosle godine nemogu da je iskopam igore
delija":3okbiw9f je napisao(la):Какви професори такви и студенти.
Giorano Angelo":wgslxkri je napisao(la):Никада не треба генерализовати...
Delija":2sr4plbk je napisao(la):Giorano Angelo":2sr4plbk je napisao(la):Никада не треба генерализовати...
Да али стање струке и стручних факултета нам је генерално ( ) никад горе. Теби је нпр сигурно позната загребачака архитектонска школа која је углавном била испред наше а сада је та разлика никад већа иако ни њима не цвета цвеће последњих година.Довољно је само отићи у центар центра Београда,на раскрсницу две главне улице у граду,Кнеза Милоша и Булевара и погледати два здања из нашег несрећног доба.
Е сад,колико каскамо у архитектури толико х5 каскамо у урбанизму.
direktor":1fvjcd5i je napisao(la):Bolnica kolio sam ja upoznat po konceptu organizacjono a ne da ce bukvalno koristiti isti projekat mada nebi me iznenadilo
Firebird-011":1fvjcd5i je napisao(la):Анђело, мислим да је то повампирена стара (из 2010) информација, и да ће та болница у Анголи изгледати другачије.