Staklena_Wool_nica":6brl2vlb je napisao(la):
laki72":6brl2vlb je napisao(la):
Zasto mislis da je mene konkretno briga sta ce oni da rade sa WTC ?
Zasto ti mislis da mene tvoje izjave zanimaju? Valjda ovde svako daje svoj licni stav. Meni je drug iz Beograda poginuo u Trznom Centru, pa me i te kako zanima. Primer je veoma poucan.
Uz duzno postovanje ali ova tvoja izjava odaje nevaspitanje. Cilj svakog Foruma je komunikacija i razmena misljenja. S`toga, ako te ne zanima misljenje drugih, moje ili bilo cije drugo, mislim da si promasila mesto na internetu po kome provodis vreme.
Ali ajde, posto se nadam da je ovo samo posledica ne shvatanja onoga sto sam napisao, da probam da ti pojasnim.
WTC je njihova lokacija. Ne ulazeci u razloge i ne opravdavajuci onoga ko je taj zlocin pocinio, bez obzira na sve zlocine koje SAD gotovo ceo vek cine ka mnogim zemljama ovoga sveta, to mesto je sramota za celo covecanstvo i nije samo spomenik nesrecnim ljudima koji su tu stradali, vec je takodje spomenik ogromnoj ludosti, zastranjenosti covecanstva koje nista nije naucilo iz najmanje 2000 godina istorije.
Zao mi je to sto cujem za tvog druga kao sto mi je zaosvake osobe koja je neduzna stradala.
Veruj, da razumem tvoj bol, jer nazalost u jednoj od zgrada u Beogradu te 1999 godine, zivot je izgubilo 16 mojih drugova, kolega.
Ali kao sto mislim da njih (gradjane NJujorka) nije briga za to sta mi planiramo sa sa lokacijom Generalstaba ili RTS-a ili bilo kejom drugom lokacijum, (koju su nam uzgred receno oni srusili), tako mene zaista nije briga sta ce oni da rade sa lokacijom WTC. TO je njihova lokacija i nek rade sa njom sta oce, a cenim da mi gradjani Srbije, ukljucujuci i nas ovde na forumu treba da odlucimo sta planiramo sa nasim lokacijama, jer ovo je nas grad i prvenstveno nama treba da se svidja i da bude lepo i kvalitetno mesto za zivot.