Šta je novo?

Generalštab

Mali savet za sve. Ne gledamo svi na budućnost kroz pretvaranje Beograda u Hong Kong i satiranje prošlosti (istorije koju smo imali, nebitno koji je period u pitanju i šta o njemu mislimo).​

Logično. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Možda je problem kada neko pokušava nekome da namće svoje, a ne razume da je ovo platforma za razmenu mišljenja.

Pričao sam sa čovekom koji je bio u toj komisiji uradjena su 3 toma a 4 bio skoro spreman i trebala da se spremi za štampu kad je stopirano jer njoj se nije svidelo sto su i kako pobrojani uck teroristi to skuplja prašinu na nekoj polici inace komisija je bila savezna A nije joj bilo u interesu kako bi ona mogla da broji žrtve i manipuliše kako njoj odgovara

Mogla je država 100x do sada da pobroji sve žrtve. Šta će joj za to Nataša Kandić za to?

Ti stvarno kao da živiš svajcarskoj pa se isčudjavas sta i kako i zašto i zašto država nije pa imali smo i spisak spasene dece od strane dijane budisavljevic pa je isti objavljen delimičan 80 godina posle događaja
Nekom pored dotične nije odgovaralo posle nestala savezna država
Republika srpska je objavila npr knjigu poginulih boraca sve kad gde koja brigada
Mi se uvek stidimo svojih žrtava i nipodastavamo to je nabolje rečeno u propovedci sve ce to narod pozlatiti

Ti stvarno kao da živiš svajcarskoj pa se isčudjavas sta i kako i zašto i zašto država nije pa imali smo i spisak spasene dece od strane dijane budisavljevic pa je isti objavljen delimičan 80 godina posle događaja
Nekom pored dotične nije odgovaralo posle nestala savezna država
Republika srpska je objavila npr knjigu poginulih boraca sve kad gde koja brigada
Mi se uvek stidimo svojih žrtava i nipodastavamo to je nabolje rečeno u propovedci sve ce to narod pozlatiti

Pa eto, sam si odgovorio.

Vrh