Tumor.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=900545#p900545:dl6jpfm4 je napisao(la):niki » 20 Nov 2021 07:13 pm[/url]":dl6jpfm4]Zgrada i nije tako loša dok se ne vidi blokovski geto u pozadini… kako i sam GDS reklamira, i dalje sam iz kraja, ali u fensi stanu, tu neko sa strane da dodje svaka cast….ova nova fora u projektovanju garazbih mesta koja su 15kvm ili i više, sa ostavama u frontalnom delu, sa izvedenom elektro instalacijom koja ima mogućnost da se koristi u budućnosti kao punjač za el.auto je ok…jeste da košta, ali ko kupuje za život vredi toga…
Razumem sve sto ste napisali i o buci i o guzvi. To jeste katastrofa, ali ne razumem da napisete da je lokacija uzasna. Bukvalno ne postoji bolja lokacija na Novog Beogradu, mozda cak i u celom Beogradu sto se tice blizine raznim objekata..Jako losa struktura stanova. Zgrada je bas, bas blizu raskrsnice i pumpe. Buka i prasina veliki problem. Osoblje GDS jako neprofesionalno, kao da ne zele da prodaju bilo sta. Poslovni deo zgrade je rezervisan za GDS, a posto je zgrada do samog trotoara, paknig mesta oko grade nema. A u tom kraju je naci pakring nemoguca misija. Ja stvarno ne znam kako oni ljudi u blokovima funkcionisu. U celom bloku 63 jedan mali Tempo + Idea i Univer u bloku 62 i jos par manjih radnji na toliki broj stanova. Mozda nisam lepo pogledao, ali cini mi se da nigde u blizini nema nijedna ozbiljna pekara, cvecara, frizer... Ako u samom objektu ne bude nekog veceg marketa, bice avantura otici po hleb i mleko u Tempu/ Idei gde je poprilicna guzva.
Sve u svemu, solidna gradnja, ali lokacija uzasna. Tramvaj ispod prozora bukvalno. Iz ulaza direkt na magistralu. Jos ako se stvarno iz JG bude izlazilo na autoput za Cacak i plus autobuska, bez sat vremena nece biti moguce otici bilo gde.
O lepoti iza Petice, ne treba ni govoriti. Zgrade su kao iz horor filmova. Pogotovo oni prolazi pored garaza. Prekrstis se pa krenes tim putem :twisted:
Sve u svemu, 200.000 evra za stan od 70 kvadrata u tom kraju, tesko da je dobra investicija. Sa druge strane bloka 63 u Vojvodjanskoj se prodaju stanovi za 1900 evra kvadrat, a ovde 2800. No dobro, svaka roba ima svog kupca.
Verovatno jer se i GDS prebacuje u tu zgradu pa bi bilo glupo da im predstavnistvo bude loseg kvalitetaKo bi rekao da će GDS da izgradi ovako kvalitetan objekat,realno kvalitetni su od većine novogradnje u gradu uključujući i većinu "vista" u BW
Meni deluje kao fiber-cementne ploče...Eternit ili slično, fiksiran nitnama na potkonstrukciju.
Fino izgleda i uživo, samo, mnogo gipsa okolo, mada je to danas i standard u pregrađivanju, ali jedan zid čak i ka susednom stanu, ili bar taj jedan segment (ispraviće neko ko se bolje razume) je od gipsa. Iznenadila me pukotina na tom zidu i dodirom se ustanovi od čega je. Kupatila zaista deluju lepo i prostrano. Dobra rešenja su i ormarići na lođama, u kojima su zamaskirane spoljne jedinice klime i u kojima se još ponešto može skladištiti.
Kako tacno funkcionise to? Povezuje se na sistem centralnog grejanja?Da li je neko od stana ugradio digitalni termostat za grejanje?