Ko kaže da ljudi hoće da daju za tu lokaciju 3200? Koliko sam ja video u ovoj temi se svi živi krste levom rukom kada čuju koja je cena...[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=877409#p877409:2aa2es64 je napisao(la):shadestudio » Sub Sep 04, 2021 12:33 pm[/url]":2aa2es64]Realno zbog cega onda ljudi hoce u ovu zgradu ako ima za 1900e. Samo treba da kupe u toj od 1900 i zanemare ovu koja je potpuno ista i kosta 3000. Sama cinjenica da je neko pre zainteresovan za ovu lokaciju i zgradu nego za ostale, govori zasoto joj je cena visa.
Mada po mom misljenju je ipak 3200 mnogo, ali ako ljudi kupuju onda je to vredonost trenutno.
Ali nije to ni poenta... To ionako izgleda nije ni namenjeno za prodaju... Zgrada gotova 90%, a još uvek nema nijedne informacije o strukturi stanova, cenama, mogucnostima plaćanja... Ništa! Mrak. Ne znam je l ima još negde u Srbiji da je zgrada skoro pa gotova, a i dalje se ne zna ništa o prodaji... Ajde da to pravi neki privatni investitor, njegova inveaticija pa njegova volja, ali ovo gradi država, pa bi valjda trebalo da bude malkice transparentnije gde idu naši novci... Kao i zašto se država upušta u gradnju "luksuznih" stanova... I gde ide profit od toga? GDS je osnovana s ciljem da se bavi izgradnjom koja je od posebnog znacaja za državu Srbiju. Pitanje je šta je ovde poseban značaj ?!