srdjanprpa
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.07.2017.
- Pohvaljen
- 8.206
U stanu gde sam sad, invenstitor je odvoio jednu "uticnicu" na koju se prikaci ditigalni termostat (https://quality-fr.designluxpro.com/uploads/posts/2019-04/1556617155_devireg-smart.jpg ovaj ja imam, al ima jos vrsta) na kome mozes preko telefona da menjas temperaturu, gasis grejanje u stanu, podesavas za celu sedmicu kad da se ukljuci grejanje, kad da se iskljuci, koja temp da bude i ... prepostavljam da se jos neki deo nalazi na delu gde ulaze cevi od grejanja u stan, posto kad se iskljuci grejanje meni su kod radijatora cevi hladne, a ako bih ukljucio grejanje a na samom radijatoru zavrnuo na 0 onda bi cev i dalje bila topla.
Ne znam sta je to ispred ili ti gde glavna cev za grejanje ulazi u stan i kako se to ugradjuje, iz GDS su mi rekli da nisu odvoili to za digitalni termostat, al prepostavljam da to moze da se ugradi.
Ne znam sta je to ispred ili ti gde glavna cev za grejanje ulazi u stan i kako se to ugradjuje, iz GDS su mi rekli da nisu odvoili to za digitalni termostat, al prepostavljam da to moze da se ugradi.