Žuri se, 17.dec je odmah iza ugla.
bice bolje svakakoRANIJE JE BIO PARKING SA KOLIMA// ODLICNO URADJEN POSAO
Naravno, ovo je ozbiljna sprdacina. Mene ako pitas garaza je trebala da ima 3 etaze.I dalje mislim da su klali vola zbog kila mesa i da je makar zbog planirane metro stanice u blizini bilo potrebno da naprave još jedan podzemni nivo garaže.
I dalje mislim da su klali vola zbog kila mesa i da je makar zbog planirane metro stanice u blizini bilo potrebno da naprave još jedan podzemni nivo garaže.
Момци, кад не пратите на часу. Још на почетку подтеме је објашњено да због великог обима подземних вода ће се изградити гаража само са једним нивоом.Naravno, ovo je ozbiljna sprdacina. Mene ako pitas garaza je trebala da ima 3 etaze.
Ovo će biti u perspektivi kao kod ,,Vuka" situacija za parking.Naravno, ovo je ozbiljna sprdacina. Mene ako pitas garaza je trebala da ima 3 etaze.
Garaza moje zgrade je ispod nivoa dunava pa je garaza jako fino uradjena na 3 podzemna nivoa. Sve se moze kad se hoce, ipak je 2024. Tehnologije napreduju. Nema tu sta da se prati na “casu”.Момци, кад не пратите на часу. Још на почетку подтеме је објашњено да због великог обима подземних вода ће се изградити гаража само са једним нивоом.
U principu - slozio bih se sa tobomGaraza moje zgrade je ispod nivoa dunava pa je garaza jako fino uradjena na 3 podzemna nivoa. Sve se moze kad se hoce, ipak je 2024. Tehnologije napreduju. Nema tu sta da se prati na “casu”.