Šta je novo?

Forumski kviz

Nove pesme za decu su baš retardirane. Napravljene da odvlače pažnju na ekran a ne da budu pesme.

ja sam koristio ovu pesmu samo za uspavljivanje, kao zvucni materijal, telefone i tv mi nista nije ukljuceno
ali ova pesma ima tu neku iritantnu stvar sa basom, ali jbg radilo je posao, pogotovo na pocektu

ja sam za drugo dete po malo kasno otkrio izvesnu Tinu Milivojević i njene uspavanke. Lepo je zvučalo i koristilo neko vreme, u periodu kad je mala imala 3 godine. I sad sa 4. traži ponekad.

Kad smo u mini oftopiku, pre par meseci sam video Slobodu Mićalović i mogu reći da uživo izgleda lepše nego na tv-u.
Solidna je zenska, nista spec. Septembra 2007.smo delili plazu nas 15-20 (svi mladi tad) u maloj uvali pokraj Kamenova u Crnoj Gori. Videh je tada kakva je u bikiniju. I muz joj bio tu. Bolja je riba od Zone koja se duva mnogo. Prizemna skroz.

Solidna je zenska, nista spec. Septembra 2007.smo delili plazu nas 15-20 (svi mladi tad) u maloj uvali pokraj Kamenova u Crnoj Gori. Videh je tada kakva je u bikiniju. I muz joj bio tu. Bolja je riba od Zone koja se duva mnogo. Prizemna skroz.
Au sve probirači.. pa te 2007. ili malo kasnije je glumila u Ranjenom orlu...malo je reći da je vrhunski izgledala tada..

Gledao sam je u Čikagu pre koju godinu, i dalje je odlična, ali onda je bila vrhunska-i lice, i građa, ma top topova..

Posto je @Mel ustupio svoj red, evo jedno od mene: Spanija, od svih zemalja, ima najvise osvojenih liga sampiona/ kupa evropskih sampiona, gde su jedine dve ekipe koje su osvajale Barselona i Real.
Koliko ukupno trofeja imaju ove dve ekipe?

Uh, da, vidi se da sam zaostao, Real se naosvajao u poslednje vreme.

Znam da Barsa ima 5, ako Real ima skoro toliko, neka bude Real 15, pa zajedno neka bude 20.

Kod mene Real jos ima 11, tacno tad sam negde prestao da pratim to :D

Koliko su puta u kosarci spanski klubovi bili prvaci Evrope? I ko je njihov treci klub koji je osvojio? I ko im je tad bio trener?

Vrh