Šta je novo?

Forumski kviz

Do novog pitanja samo bih da pohvalim Ristivoja jer mi je bez naknade, zamenio svetlosni panel u kupatilu u stanu u NS. Očas posla obavlja takve neke za njega trivijalne stvari koje ja ne umem. Dobar je majstor ali zato nije jeftin... Nego je radio gej lobi, a vi strejteri, puna cena za vas 😁😄 šalim se, drugari smo, pa je imao razumevanja i dobru volju da mi učini 😌🍀

Čak je i sam očistio metlom šta je bušio, skinuo je malo maltera okolo koji je bio višak... Bez zamerki 👌

Ne znam ko izmisli te panele. Ceo stan u panelima, da ne možeš kao čovek da zameniš sijalicu, odvrneš staru i staviš novu nego gubiš pola dana, poručuješ panele, zoveš majstora.....

Kažem, srećom tu je bio Ristivoje.

Kako se zove medijska licnost s slike?
Hint: prezime joj slici imenu jednom poznatom konditorskom proizvodu.
20241210_230819.jpg

Pucaj Beki, bio si brzi revolveras od Nokija. Kao u filmu Obracun kod OK Korala :)

😠

I onako nemam spremno pitanje 😛 a ni spremne doskočice tebi... 😛 ispao sam iz forumskog koloseka... dok si ti vidim na istom mestu gde sam forum i ostavio pre 3 nedelje 😁

Venula je ta Ivon na ruševinama studija B, sad je malo bolje na K televiziji (ili već gde je, tih nekih 5 zaređanih programa mi dođu kao jedan isti pa ni ne obraćam pažnju na logo) al vidi se da ne može da pruži maksimum svog profesionalnog kapaciteta i nadarenosti... a godine prolaze, staž teče, računi stižu, plata leže, nema druge... Zato je i ne krivim.

Meni crklo isto u kupatilu pre dva dana ali u pitanju je obična sijalica pa je stvar brzo rešena.

Jeste, sijalica je, koliko naplacujes?

Kad smo kod sijalica, koliko gejeva je potrebno da zamene sijalicu?

@centarfor

Mislio sam da ćeš da staviš nešto vezano za kako majstorima spadnu pantalone tokom rada na pola guze 🙂 nepopravljivo pravilo...

Sad zamišljam scenu pita majstor pre početka radova - jesi gej il nisi? -_-

Gej odgovra bojažljivo - paaaa jesam.

Sledeća scena majstor iz torbe prvo vadi kaiš da ga stavi oko struka pa tek onda prelazi na radove. 😆

Jeste, sijalica je, koliko naplacujes?

Kad smo kod sijalica, koliko gejeva je potrebno da zamene sijalicu?

Ako treba nas više samo javi. Pravo pitanje za tebe je kako naplaćujemo a ne koliko al dobro sad. 😁

Eto, dosta šale za danas. Laku noć.

Detaljan odgovor:

Koliko gejeva je potrebno da zamene sijalicu?

Nijedan. Sijalica je sasvim u redu kakva jeste, društvo samo treba da promeni način na koji je posmatra.

Pevaj-Brate-2-Andrija-Milosevic-Milan-Kalinic-Foto-Marko-Todorovic-13-620x350.jpg

Evo pitanja, covek s slike desno je u mladosti imao ispade (blago receno) i to pre nego sto je postao poznat. Ukrao je jednu stvar s kompanjonima.
Koja stvar je u pitanju a bila je vredna za vreme sankcija?

Bravo! Lopina, voditelj, manit na drumskom saobracaju. All in one pack.

Vrh