You're on thin iceMalo je ruzno ostarila, ali je nismo ni mi cuvali.
Pevali su joj SPS/Jul penzioneri "Slobo, Slobodo"Najbolje je izgledala 5. oktobra 2000.
Više od jedanaest. Jedanest je osvojio samo jedan klub, drugi klub je pola osvojio sa Pešićem, a treći, koji si nabrojao, ima samo jednu.Da se drzim ja odgovra na pitanja da ne popijem ban :
11
Huventud
Duda Ivkovic
Jeste 14 i jeste cepač mrežica, nisam povezao kad si napisao obruča, moja greška.14? Тадашњи тренер Хувентуда. Је л' могуће да постављаш питање, а не знадеш то, уз малу исправку да није баш обруч у питању - тешко је поцепати обруч - тако да... цепач мрежица.
ZemaVojin je išao u odeljenje sa mojom profesorkom srpskog iz gimnazije. Često je pričala o njemu prisećajući se rane mladosti a ja sam imao protekciju i 5icu sve 4 godine jer i sam vučem poreko iz KŠ.
1428Пре колико дана је основан Отворени Балкан?
Чим сване објављујем ообедника (уколико буде довољно одговора). Лаку ноћ.
To je muka kada treba rodbina da se dogovori, posebno ako su razlicith generacija ljudi. Nadam se da cete uspeti to da sredite@KlauKalash e pa lepo je to čuti! ja sam s mamine strane odatle tamo su mi živeli baba i deda pa sam svake godine išao barem jednom...
Ja sam ti negde od Lazarice na 5 min peške. I dalje imam svoj udeo u zemlji gde je kuća sada u raspad stanju. ali nažalost ostatak rodbine to ne želi da reši iako zemlja vapi za investitorom koji čak i žele da grade tu i pitali su nas... al ne vredi
Ne znam sto su ga ocrnili, nisam ispratio. Krusevac je jedan od najlepsih gradova u Srbiji te velicine. Ima i Bagdalu, Jastrebac i Kopaonik su blizu, Celijsko jezero, Vrnjacka Banja…