Šta je novo?

Forumski kviz

Nije 16, manje je.

Huventud je već potvrđen.

Ko je cepač obruča?

14? Тадашњи тренер Хувентуда. :) Је л' могуће да постављаш питање, а не знадеш то, уз малу исправку да није баш обруч у питању - тешко је поцепати обруч - тако да... цепач мрежица.

Poslednja izmena:
Vojin je išao u odeljenje sa mojom profesorkom srpskog iz gimnazije. Često je pričala o njemu prisećajući se rane mladosti 🥰 a ja sam imao protekciju i 5icu sve 4 godine jer i sam vučem poreko iz KŠ. 😁

14? Тадашњи тренер Хувентуда. :) Је л' могуће да постављаш питање, а не знадеш то, уз малу исправку да није баш обруч у питању - тешко је поцепати обруч - тако да... цепач мрежица.
Jeste 14 i jeste cepač mrežica, nisam povezao kad si napisao obruča, moja greška.

Mogao si jednostavno reći Robija 😁

Čestitam, pitaj dalje.

Пре колико дана је основан Отворени Балкан?

Чим сване објављујем ообедника (уколико буде довољно одговора). Лаку ноћ.

@KlauKalash e pa lepo je to čuti! 😊 ja sam s mamine strane odatle 🙂 tamo su mi živeli baba i deda pa sam svake godine išao barem jednom...

Ja sam ti negde od Lazarice na 5 min peške. I dalje imam svoj udeo u zemlji gde je kuća sada u raspad stanju. 😁 ali nažalost ostatak rodbine to ne želi da reši iako zemlja vapi za investitorom koji čak i žele da grade tu i pitali su nas... al ne vredi 🙂

Prilozi

• IMG_9875.jpeg
    IMG_9875.jpeg
    55,5 KB · Pregleda: 9
@KlauKalash e pa lepo je to čuti! 😊 ja sam s mamine strane odatle 🙂 tamo su mi živeli baba i deda pa sam svake godine išao barem jednom...

Ja sam ti negde od Lazarice na 5 min peške. I dalje imam svoj udeo u zemlji gde je kuća sada u raspad stanju. 😁 ali nažalost ostatak rodbine to ne želi da reši iako zemlja vapi za investitorom koji čak i žele da grade tu i pitali su nas... al ne vredi 🙂
To je muka kada treba rodbina da se dogovori, posebno ako su razlicith generacija ljudi. Nadam se da cete uspeti to da sredite 🙂
Ja imam strica u Lazarici, a u Krusevcu mi je i dalje deo uze porodice.

Meni je to bas lep gradić i dalje mi ima neki fini vajb iako ga ocrniše ovde neki davno 😊 i naravno vezuje me lepo sećanje na detinjstvo, bagdala, otvoreni bazen itd... pre 2 god sam bio poslednji put...

Ne znam sto su ga ocrnili, nisam ispratio. Krusevac je jedan od najlepsih gradova u Srbiji te velicine. Ima i Bagdalu, Jastrebac i Kopaonik su blizu, Celijsko jezero, Vrnjacka Banja…

@Beki Ja od lika s avatara imam samo podjednako neodoljiv osmeh i talenat za engleski... sve ostalo je različito

Vrh