Ово је сада страшно интересантна ситуација, јер одговор 3,16 није био тачан све до тренутка када је Беки објавио свој пост. Одговор Сивог није тачан, али Бекијев одговор јесте!
Како то? И како то да сада ни Бекијев одговор више није тачан?
Опет супер-интересантна ситуација. У тренутку кад си постављао питање, одговор би био ДА, али када си га већ поставио, постао је НЕ.brojiš li samo postove na ovoj strani?
Одговор Сивог није тачан, али Бекијев одговор јесте!
Ne, ne, f-ju sa ovakvim pitanjemНо, правила за ф-ју каунт сам мало прилагодио
Боље да сада одгонетнем своје питање. Тражио сам на претходној страни да се израчуна квадратни корен од збира два броја, што сте сви и провалили. Но, правила за ф-ју каунт сам мало прилагодио, те Count(Београд) представља број појављивања те речи на аватарима на страници, У тренутку постављања питања 6 пута - свих 6 на аватару члана 1111. Слично и за реч Пећ, 3 пута на мом аватару.
Дакле, одговор је требало да буде 3, под условом да се на страници не измени број тих речи на аватарима. Но, шта се онда дешава - одговор 3,16 даје Беки, чији аватар садржи реч Београд, и сплетом чак две невероватне инциденце, одговор тренутком објављивања постаје тачан. Ипак, мојим накнадним одговором Бекијев одговор престаје да буде тачан.
Како било, признао сам Бекију одговор, јер сам тако био у могућности.
Суштински, не би требало да дамо тачан одговор јер онда ти твојом потврдом чиниш одговор нетачним. Значи требали смо да саберемо број постова 1111 и твојих и додамо 1 па тек онда извадимо корен. У старту би одговор био нетачан, али би твојом потврдом постао тачан, тако некакоБоље да сада одгонетнем своје питање. Тражио сам на претходној страни да се израчуна квадратни корен од збира два броја, што сте сви и провалили. Но, правила за ф-ју каунт сам мало прилагодио, те Count(Београд) представља број појављивања те речи на аватарима на страници, У тренутку постављања питања 6 пута - свих 6 на аватару члана 1111. Слично и за реч Пећ, 3 пута на мом аватару.
Дакле, одговор је требало да буде 3, под условом да се на страници не измени број тих речи на аватарима. Но, шта се онда дешава - одговор 3,16 даје Беки, чији аватар садржи реч Београд, и сплетом чак две невероватне инциденце, одговор тренутком објављивања постаје тачан. Ипак, мојим накнадним одговором Бекијев одговор престаје да буде тачан.
Како било, признао сам Бекију одговор, јер сам тако био у могућности, и чак сам се потајно надао таквом развоју догађаја, док сам смишљао питање.
A sta se sad desava?едит: заборавих и Бекијеве постове, и њих треба додати.
Својевољно искакање из једначине те неће ослободити постављања питања. Уф заправо си га већ поставио.A sta se sad desava?
Tako je.Уф заправо си га већ поставио.