Šta je novo?

Forumski kviz

Pa dobro, nije bilo pitanje kako su Rimljani pisali u originalu :)

Ukupno 11. 4 pobede, 1 nerešen i 6 poraza.
:ROFLMAO: Jeste, 4 pobede u 11 meceva. Ja ne pratim, ali ti bas bas ne pratis 😁

Imamo valjda 3 tima u grupnoj fazi, Zvezda je valjda odigrala 5 utakmica, verovatno i Cuka i TSC isto. Mislim da svi zajedno imaju dve neresene i sve ostalo porazi.

E, sad, ne znam koliko su u kvalifikacijama igrali i kako su prosli.

Ne pratim, ja sam mislio da je Zvezda imala tri kola u kvalifikacijama :) Partizan jednu pobedu, jedan poraz i taj treći tim poraz. To su 4 pobede

:ROFLMAO: Jeste, 4 pobede u 11 meceva. Ja ne pratim, ali ti bas bas ne pratis 😁

Imamo valjda 3 tima u grupnoj fazi, Zvezda je valjda odigrala 5 utakmica, verovatno i Cuka i TSC isto. Mislim da svi zajedno imaju dve neresene i sve ostalo porazi.

E, sad, ne znam koliko su u kvalifikacijama igrali i kako su prosli.
Svidja mi se kako razmišljaš, sad si dosta bliže. Ps Zvezda nije igrala kvalifikacije

Jel igra neki tim osim Zvezde u nekom evrokupu?

Svidja mi se kako razmišljaš, sad si dosta bliže. Ps Zvezda nije igrala kvalifikacije
Onda verovatno ni neko od tandema TSC i Cukaricki isto nije igrao kvalifikacije nego isao direktno, nemoguce da su oba prosla kroz kvalifikacije, cudim se kako je i jedan. Kad sam ja pratio, to je za Zvezdu bila nemoguca misija. J... cemo Ren!

Ne znam, 15 meceva u grupi i mozda dva tima u kvalifikacijama po 4 meca. Ako je Cuka/TSC prosao kroz kvalifikacije, morao je negde i da pobedi. I da racunam da je Partizan jednu rundu prosao.

23 meca, 3 pobede, 5 neresenih, 15 poraza.

I posle toga odustajem :D

Onda verovatno ni neko od tandema TSC i Cukaricki isto nije igrao kvalifikacije nego isao direktno, nemoguce da su oba prosla kroz kvalifikacije, cudim se kako je i jedan. Kad sam ja pratio, to je za Zvezdu bila nemoguca misija. J... cemo Ren!

Ne znam, 15 meceva u grupi i mozda dva tima u kvalifikacijama po 4 meca. Ako je Cuka/TSC prosao kroz kvalifikacije, morao je negde i da pobedi. I da racunam da je Partizan jednu rundu prosao.

23 meca, 3 pobede, 5 neresenih, 15 poraza.

I posle toga odustajem :D
22 meča je odigrano... A ovo ostalo prilično optimistično

Možda dođe neko sa teme Sportski događaji :)

Vrh