NedeljkovicOliver
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.11.2022.
- Pohvaljen
- 2.087
Ne
Ni blizuUkupno 11. 4 pobede, 1 nerešen i 6 poraza.
Jeste, 4 pobede u 11 meceva. Ja ne pratim, ali ti bas bas ne pratisUkupno 11. 4 pobede, 1 nerešen i 6 poraza.
Ali je takođe napisan rimskim brojevimaPa dobro, nije bilo pitanje kako su Rimljani pisali u originalu
Svidja mi se kako razmišljaš, sad si dosta bliže. Ps Zvezda nije igrala kvalifikacijeJeste, 4 pobede u 11 meceva. Ja ne pratim, ali ti bas bas ne pratis
Imamo valjda 3 tima u grupnoj fazi, Zvezda je valjda odigrala 5 utakmica, verovatno i Cuka i TSC isto. Mislim da svi zajedno imaju dve neresene i sve ostalo porazi.
E, sad, ne znam koliko su u kvalifikacijama igrali i kako su prosli.
Pa ti idi u Stari Rim pa ucestvuj tamo u kvizu.
Da, Čukarički i Bačka TopolaJel igra neki tim osim Zvezde u nekom evrokupu?
Onda verovatno ni neko od tandema TSC i Cukaricki isto nije igrao kvalifikacije nego isao direktno, nemoguce da su oba prosla kroz kvalifikacije, cudim se kako je i jedan. Kad sam ja pratio, to je za Zvezdu bila nemoguca misija. J... cemo Ren!Svidja mi se kako razmišljaš, sad si dosta bliže. Ps Zvezda nije igrala kvalifikacije
22 meča je odigrano... A ovo ostalo prilično optimističnoOnda verovatno ni neko od tandema TSC i Cukaricki isto nije igrao kvalifikacije nego isao direktno, nemoguce da su oba prosla kroz kvalifikacije, cudim se kako je i jedan. Kad sam ja pratio, to je za Zvezdu bila nemoguca misija. J... cemo Ren!
Ne znam, 15 meceva u grupi i mozda dva tima u kvalifikacijama po 4 meca. Ako je Cuka/TSC prosao kroz kvalifikacije, morao je negde i da pobedi. I da racunam da je Partizan jednu rundu prosao.
23 meca, 3 pobede, 5 neresenih, 15 poraza.
I posle toga odustajem
Ne1 nerešen, 21 poraz
E sad si baš baš blizu2 nerešena, ostalo krompir
Haha nijeznači 3 remija
Imamo još najmanje 6 utakmica da odigramo, verovatno ćemo oboriti i rekord po broju porazaKidamo ove sezone