Šta je novo?

Forumski kviz

Partizan ima pobedu protiv Azera, Zvezda i Tsc po remi (Mladi Decaci i Pirejski cigani). To je ono sto pamtim, mozda sam nesto zaboravio. Skor je dakle 1-2-27

Pa 22 meča su odigrana, onda je 1-2-19.

Ti si pogodio, tvoje je sledece pitanje.

Poslednja izmena:
Cek, kad bolje razmislim:
Tsc dve utakmice, dva poraza
Cuka 4 utakmice, 4 poraza
Partizan 4 utakmice, 3 poraza i pobeda
Vojvodina 2 utakmice, oba poraza
To je dakle 12.
Odigrano je 12 meceva po grupama, sto je 24.
1-2-21

Strasno sam se potresao 😁

Ja sve racunam da je odigrano 5 meceva u grupi jer svi pricaju o toj jos jednoj odlucujucoj tekmi za prolaz u LE.

Zaboravio sam da nas ceka jos jedno guzenje od strane Sitija.

Zasto je Dante Gabrijel Roseti kupio slona?

IMG_20231112_152919.jpg

Pičite dalje.

Bravo!
1949. godine Kuomintang gubi bitku, te se Čang Kaj-šek povlači sa trupama na Tajvan. U decembru iste godine Čang Kaj-šek proglašava provizornu vladu Republike Kine, sa trenutnim glavni gradom Taipeiom.

Republika Kina je nama poznatija kao Tajvan, teritorija koja bi trebalo da postane sledece zariste, posle Izraela.
Prepustam ti pitanje Vozde :)

Хвала.

Београдски позоришни фестивал.. Назив?

Извињавам се, нисам добро погледао шта је човек написао, БИТЕФ је тачан одговор. Деценијама већ представља најважнији београдски позоришни фестивал.
Честитам Пантограф. ;)

Poslednja izmena:
Lako se previde slova, na 'B' su oba.

Pitanje/zadatak: Nabroj 5 gradova u Norveškoj (ali ne jedan po jedan, nego odjednom).

Pored glavnog grada znam samo još za Tromso

Njega znam jer leti volim često da proguglam teperaturu i da se tešim kako mi je lepo u Srbiji 😄

P.S dodaću i Longyearbyen. Zaboravio sam na Svalbard, to je Norveška administrarivna oblast iako važe neka posebna pravila vezano za imigraciju i slično. Zvanično je Norveška.

I njega guglam često dok se uspavljujem.

Vrh